default-image

Κατέκτησε την 8η θέση στην Ευρώπη η Αλεξάκη

Σπορ
Κατέκτησε την 8η θέση στην Ευρώπη η Αλεξάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις οκτώ  καλύτερες αθλήτριες της Ευρώπης -μετά το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης που έγινε στην Στοκχόλμη Σουηδίας στις 19-24 Ιουλίου- είναι η Αγγελική Αλεξάκη αθλήτρια του «ΚΑΛΛΕΡΓΕΙΟΣ Α.Ο.»

Σε μία πολύ δύσκολη κατηγορία που στην 9η θέση κατατάχθηκε η περσινή 1η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σουηδέζα Denise Sabina Makot.

 «Η εμπειρία ήταν καταπληκτική. Χάρηκα τον συναγωνισμό με πολύ σπουδαίες αθλήτριες. Το αποτέλεσμα είναι κίνητρο και βάζω στόχο το Παγκόσμιο που θα γίνει στην Γεωργία στα μέσα του Σεπτέμβρη», δήλωσε μετά τον αγώνα η Αγγελική Αλεξάκη.  

 «Η εμφάνιση της Αγγελικής ήταν εξαιρετική. Ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε τόσο σπουδαίους, με υψηλό επίπεδο αγώνες και κατάφερε να διακριθεί. Η 8η θέση είναι σημαντική τόσο αγωνιστικά όσο και για την πορεία της  στις σπουδές, μιας και η Αγγελική εκτός από καλή αθλήτρια είναι και άριστη μαθήτρια. Η εμπειρία που απέκτησε είναι παρακαταθήκη για μεγαλύτερες μελλοντικές διακρίσεις», επεσήμανε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Παράσχος Δεσκουλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη διάκριση αποφέρει 30% μόρια για την εισαγωγή της αθλήτριας στα ΤΕΦΑΑ και 15% για όλες τις υπόλοιπες ανώτατες και ανώτερες σχολές.

Συγχαρητήρια στην Αγγελική και με το καλό στο Παγκόσμιο!

Από τον «Καλλέργειο», ευχαριστούν για την υποστήριξη τους παρακάτω χορηγούς που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί η αποστολή αυτή: Αρμενατζόγλου Νίκος, Κριτσωτάκης Στέλιος (Βιοτεχνία ρούχων George's Mode), Τσιράκος Δημήτρης (Διευθυντής Παγκρήτιου Σταδίου), Αραμπατζής Σπύρος και Φιολιτάκη Μαρίνα (Ακαδημία Πολύπλευρης Άθλησης "Πήγασος"), Καλλέργης Μανώλης, Πολυχρονιάδης, Δαμιανός (Hellas Hart), Χαιρέτης Βασίλης, Αλεξάκης Γιώργος, Αλεξάκης Αναστάσιος, Αλεξάκη Μαρία, Αλεξάκης Σπυρίδων και Ελένη, Αναγνωστάκη Ρένα, Φανταουτσάκης Γιώργος, Βασιλείου Μανώλης, Βραχασωτάκης Τάσος, Ψωμάς Μιχάλης, Σαμαρίτης Μπάμπης, Αποστολάκης Μύρων, Αποστολάκης Γιώργος, Φανταουτσάκης Μίλτος, Βαρδαβά Ελευθερία, Πρωιμάκης Δημήτρης, Αμπαρτζάκης Γιώργος, Αλεξάκη Μαρία, Μαραυγάκη Ρένα, Βαβίλης Παναγιώτης, Αλεξανδράκης Γιάννης (Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών "Human Chess"), Μιχελάκης Γιάννης, Ζαχαριουδάκης Βασίλης.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News