default-image

Στην Α1 πόλο Πανιώνιος και ΝΟ Πατρών, δεν τα κατάφερε ο ΝΟΧ

Αθλητισμός
Στην Α1 πόλο Πανιώνιος και ΝΟ Πατρών, δεν τα κατάφερε ο ΝΟΧ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πανιώνιος και ο ΝΟ Πατρών είναι οι δύο ομάδες που επιστρέφουν στην Α1 πόλο, με τα Χανιά να μην τα καταφέρνουν στα μπαράζ ανόδου της Α2 πόλο.

Ο Πανιώνιος επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από απουσία ενός χρόνου.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 11-7 του Απόλλωνα Σμύρνης στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος Α2 Ανδρών (στα πλέι οφ), στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, ενώ θα παίξει το απόγευμα και στον τελικό (κόντρα στον ΝΟ Πατρών) για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή.

Οι κυανέρυθροι του Κώστα Δήμου, με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό επιθετικά, κατάφεραν να έχουν ένα μικρό προβάδισμα από το ξεκίνημα, το οποίο αύξησαν στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-3, 1-3.

Οι σκόρερ:

Απόλλων Σμύρνης (Κ. Δάνδολος): Σταυρόπουλος 4, Τσίκλος 2, Γερακούδης 1.

Πανιώνιος (Κ. Δήμου): Τσακιράκης 3, Αγκόρτσας 3, Παπαδογιάννης 2, Κωνσταντόπουλος 2, Μανώλης 1.

Ο ΝΟ Πατρών είναι η δεύτερη ομάδα που κερδίζει την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης, μετά τον Πανιώνιο. Οι Πατρινοί του Βασίλη Λαμπάτου νίκησαν τον ΝΟ Χανίων με 5-3, στον δεύτερο ημιτελικό του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών (στα πλέι οφ), στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Ο ΝΟΠ θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (19.00), στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, επίσης στην Ηλιούπολη, τον Πανιώνιο (που επίσης, όπως προείπαμε, ανέβηκε στην Α1), διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α2 Ανδρών.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-0, 1-1, 0-0.

Οι σκόρερ:

ΝΟ Πατρών (Β. Λαμπάτος): Φύκουρας 2, Κοντάκος 1, Μπιτσάκος Δ. 1, Βικάτος 1.

ΝΟ Χανίων (Ηλ. Μαχαίρας): Κοκόνας 1, Κατσουλάκης 1, Παπαδόπουλος 1.

Για τις θέσεις 5η-6η: Νηρέας Γέρακα - ΝΟ Χαλκίδας 9-8. Για τις θέσεις 7η-8η: ΑΣ Απόλλο - ΝΑΟ Κέρκυρας 9-8.

Το απογευματινό πρόγραμμα: 18.00 ΝΟ Χανίων - Απόλλων Σμύρνης (μικρός τελικός), 19.00 ΝΟ Πατρών - Πανιώνιος (Μεγάλος τελικός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News