default-image

Πανηγυρικό φινάλε στο τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Σπορ
Πανηγυρικό φινάλε στο τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Ηράκλειο tennis Open 2016», το οποίο διοργάνωσε το Ηράκλειο ΟΑΑ στις εγκαταστάσεις του.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίοι τελικοί, ενώ έγιναν και οι απονομές σε μία λαμπρή δεξίωση για τους συμμετέχοντες του τουρνουά. Συνολικά στους αγώνες πήραν μέρος  256 άτομα σε 408 αγώνες, απ' όλη την Κρήτη.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε από νωρίς το απόγευμα τον τελικό στα Διπλά ανδρών μεταξύ των Στέλιου και Στέφανου Περδικογιάννη- Τάσου Μαχλή και Μιχαήλ Ταμιωλάκη. Οι Περδικογιάννηδες έχοντας στις τάξεις του τον πολύ δυνατό Στέλιο, πίστεψαν ότι θα ήταν ένας εύκολος αγώνας. Το πρώτο σετ 64, έδειξε ότι έπρεπε να παλέψουν σκληρά για να κερδίσουν τους μαχητικούς Μαχλή/ Ταμιωλάκη. Το δεύτερο σετ απέδειξε ότι οι Μαχλής/Ταμιωλάκης ήταν πολύ σκληρά καρύδια και κάνοντας δυο break κατόρθωσαν να πάρουν το δεύτερο σετ με 62. Η ψυχραιμία και η φρεσκάδα χάθηκε για τους Περδικογιάννηδες που έχασαν στo super 10-7 ύστερα από τις δυνατές παρεμβάσεις του Μαχλή στο φιλέ και στην πιεστική μπάλα του Ταμιωλάκη.

Στον τελικό της Open κατηγορίας ανδρών την πρώτη θέση πήρε ο Χάρης Βασίλας, που κέρδισε τον Κώστα Μπόγρη με 16 64 10-2. Ενώ στο πρώτο σετ φαινόταν ξεκάθαρα ποιος έχει το πάνω χέρι, στο δεύτερο σετ ο πολύ σταθερός Χάρης έκανε την ανατροπή και το κέρδισε με 64. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν στο super με τον Χάρη να προηγείται του κουρασμένου Κώστα Μπόγρη και τελικά να τον κερδίζει με 10-2.

Στα  Διπλά μεικτά, την πρώτη θέση κατέκτησαν το ζευγάρι Βαγγέλης Μπόγρης και Εργίνη Γαργανουράκη, ενώ την δεύτερη θέση πήραν οι  Σταύρος Θεοδωράκης και Μαρία Σωμαράκη.

 Μετά τους τελικούς ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές , ενώ ακολούθησε άφθονο φαγητό και ποτό για όλα τους συμμετέχοντες, τα μέλη, τους χορηγούς και τις αρχές.

Την βραδιά συντρόφευσαν μουσικά οι φωνές των Χαρά Ασημινάκη και Τάσου Καρακούκα.

Το Δ.Σ. και η Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων, ευχαριστούν θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Δήμο Ηρακλείου και τους χορηγούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News