Αθλητισμός

Οριστικά στη Λεωφόρο το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Άλκμααρ

Αφού πέρασε από χίλια κύματα, τελικά ο επαναληπτικός ΠΑΣ Γιάννινα-Άλκμααρ θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Με ανακοίνωσή τους οι Γιαννιώτες επισημοποίησαν την έδρα του αγώνα ρεβάνς με την Άλκμααρ για τον γ' προκριματικό του Europa League. Αυτή θα είναι η Λεωφόρος καθώς βάσει κανονισμού ήταν αδύνατο να γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.  

Ο ΠΑΣ είχε δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Περιστέρι και η UEFA δεν επιτρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις να αλλάξει η πόλη. Για αυτό και το παιχνίδι δε θα γίνει στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3η φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για τη θετική ανταπόκρισή του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί».

Σχόλια