default-image

Επαφές για δύο παίκτες στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Επαφές για δύο παίκτες στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι περιπτώσεις του Χισέμ Μπελκαρουί και του Φιλίπ Σέντερος είναι εκείνες που έχουν ξεχωρίσει εδώ και καιρό στην ΑΕΚ και υπάρχουν συζητήσεις με τις δύο πλευρές.

Προτεραιότητα για την «Ένωση» φαίνεται πως αποτελεί η περίπτωση του Αλγερινού στόπερ, αν και επικρατεί προβληματισμός για το γεγονός πως με την απόκτησή του θα «κλειδώσουν» οι θέσεις ξένων στο ρόστερ και αν προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση τον Αύγουστο να μην μπορεί να γίνει κίνηση.

Όσον αφορά τώρα τον Ελβετό κεντρικό αμυντικό, αναγνωρίζεται η εμπειρία του και η δυναμική που θα δώσει στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα. Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν χθες νέα επικοινωνία με τους εκπροσώπους των δύο ποδοσφαιριστών.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως ο εκπρόσωπος του Μπελκαρουί ενημέρωσε πως αύριο είναι πιθανό να λυθεί το θέμα με τη βίζα του παίκτη και να έρθει άμεσα ο παίκτης στην Αθήνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει.

Με τον Σεντέρος υπήρξε νέα επαφή με στόχο να γίνουν γνωστές οι τελικές απαιτήσεις του παίκτη, που αποτελεί τη δυνατή εναλλακτική του «Δικεφάλου».

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News