Αθλητισμός

Τριετές συμβόλαιο στον ΟΦΗ ο Χίσι!

Κέρδισε το στοίχημα με τον ΟΦΗ ο Κέβιν Χίσι, καθώς ο Νιόπλιας άναψε το «πράσινο» φως και ο 21χρονος μεσοαμυντικός υπέγραψε σήμερα τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ «ο Χίσι, ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 4.5 ετών και έκτοτε μένει μόνιμα στη χώρα μας. Αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ, ενώ πέρσι έπαιξε ως δανεικός στον ΠΑΟ Κρουσώνα στην Γ' Εθνική και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Φέτος τον Κέβιν, ζήτησαν αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής ως δανεικό, αλλά τελικά η απόφαση του ΟΦΗ είναι ο παίκτης να μείνει στην ομάδα μας και να είναι μέλος του ρόστερ της στην Football League».

«Επιστρέφω πιο δυνατός»

Ο Κέβιν Χίσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του στον ΟΦΗ δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει. Πέρσι έκανα μια γεμάτη χρονιά στον ΠΑΟ Κρουσώνα και αυτό μου έκανε καλό. Επιστρέφω πιο δυνατός στον ΟΦΗ με στόχο να μείνω στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον ΟΦΗ και να βοηθήσω τα μέγιστα ώστε να πετύχει τους στους του».

Ποιος είναι

Ο Κέβιν Χίσι γεννήθηκε στις 18/6/1995. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Κω, όπου μετακόμισε η οικογένεια του από το Τεπελένι. Έπαιξε σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο σε ομάδες του νησιού (Ασκληπιός, Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω, Α.Ο. Δικαίου, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, όπου αγωνίστηκε για δυο χρόνια στην Κ-20 του ΟΦΗ. Πέρσι δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στον ΠΑΟ Κρουσώνα (Γ' Εθνική) και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του, κάνοντας ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα.

Σχόλια