default-image

Κορυφώνεται ο σχεδιασμός στον Εργοτέλη

Ποδόσφαιρο
Κορυφώνεται ο σχεδιασμός στον Εργοτέλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον Εργοτέλη σε ό,τι αφορά την έναρξη της νέας περιόδου, που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι επαφές για τη συμπλήρωση του ρόστερ βρίσκονται στην κορύφωσή τους και αναμένεται σύντομα να έχει σχηματιστεί στο μεγαλύτερο μέρος του.

Ήδη 14 ποδοσφαιριστές αποτελούν τον κορμό, ενώ θα γίνουν και επιπλέον προσθήκες, με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να υπολογίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του 22-24 ποδοσφαιριστές. Ένα κράμα παλαιών και έμπειρων παικτών με την προσθήκη νέων ταλέντων θα αποτελέσουν την ομάδα του Εργοτέλη, που στοχεύει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζουμε ότι στο δυναμικό των "κιτρινόμαυρων" ανήκουν μέχρι στιγμής οι Άλκης Δημήτρης, Νίκος Κατσικοκέρης, Μηνάς Τζανής, Μανώλης Στεφανάκος, Σέρχιο Λεάλ, Γιάννης Καραλής, Τάσος Ρουσάκης, Άγγελος Ζουμπουλάκης, Δημήτρης Κοιλιάρας, Τάσος Τσουμάγκας, Τάσος Καντούτσης, Ζαν Κούρτι, Μάνος Γενιτσαρίδης και Κώστας Γαρεφαλάκης.

Πέραν αυτών ο Εργοτέλης θα προχωρήσει στην απόκτηση από δύο έως τεσσάρων ακόμη έμπειρων ποδοσφαιριστών, που θα προσδώσουν δυναμική στην ομάδα, ενώ θα προωθηθούν και κάποια παιδιά από την περυσινή Κ19 του συλλόγου. Υπενθυμίζουμε ότι στη συγκεκριμένη ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιρικά ταλέντα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο αντίστοιχο περυσινό πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο είχαν κάνει εντυπωσιακή πορεία. Αυτούς τους παίκτες έχει την ευκαιρία να δει αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Χατζηνικολάου που παρακολουθεί τις προπονήσεις τους στο Μαρτινέγκο και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάνει τις εισηγήσεις του.

Έρχεται τη Δευτέρα ο Λεάλ

Εντωμεταξύ, τη Δευτέρα το απόγευμα αναμένεται στο Ηράκλειο ο Σέρχιο Λεάλ, που θα ηγηθεί της φετινής προσπάθειας της ομάδας. Ένας ποδοσφαιριστής με σημαντικές παραστάσεις που αποτελεί το ηχηρό όνομα της κατηγορίας. Ο Λεάλ είναι ένας παίκτης που άφησε το στίγμα του στον Εργοτέλη, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του στο παρελθόν, και οι άνθρωποι της ομάδας σε αυτή τη φάση αναδημιουργίας της στηρίζουν πολλά στην ποδοσφαιρική του προσωπικότητα.

Η παρουσία του σηματοδοτεί και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αφού την Κυριακή 31 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το νομό Πέλλας και το όρος Καϊμακτσαλάν, όπου θα γίνει μέχρι τις 13 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, αναμένεται να κλείσουν οι περισσότερες από τις εκκρεμούσες υποθέσεις και να ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Συμπληρώνεται το τεχνικό τιμ

Εντωμεταξύ, μένει ακόμη μία θέση για να συμπληρωθεί το τεχνικό τιμ, αυτή του προπονητή τερματοφυλάκων. Στον Εργοτέλη φαίνεται να καταλήγουν και να ανακοινώνουν σύντομα το όνομα του συνεργάτη του Γιάννη Χατζηνικολάου. Υπενθυμίζουμε ότι άμεσος βοηθός του θα είναι ο Γιάννης Τάτσης, γυμναστής ο Αντώνης Τσικάκης και γενικός αρχηγός ο Βαγγέλης Κουτσάκης.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News