Αθλητισμός

Απέκτησε Μπερνιδάκη, βλέπει Ζαφειρίδη ο Ηρόδοτος

Ο Νίκος Μπερνιδάκης αποτελεί ένα από τα ηχηρά μεταγραφικά «χτυπήματα» του Ηροδότου με τον 29χρονο επιθετικό να έρχεται στο Ηράκλειο και να δίνει τα χέρια με τον πρόεδρο της ομάδας, Στέλιο Σωκιανό.

Με Μπερνιδάκη και Μήτρου, στον Ηρόδοτο ευελπιστούν ότι θα έχουν το καλύτερο επιθετικό δίδυμο της Α1 Κατηγορίας, με εμπειρία και αποτελεσματικότητα.

Οι μεταγραφές πάντως δεν τελειώνουν εδώ, καθώς στο στόχαστρο είναι ο μεσοαμυντικός Ανέστης Ζαφειρίδης (φωτογραφία), γνωστός από το πέρασμά του από τον Γιούχτα ενώ πέρυσι συνεργάστηκε με τον προπονητή του Ηροδότου Λευτέρη Βασιλειάδη στον Ιωνικό. Κλεισμένη είναι η απόκτηση του τερματοφύλακα Τίμου Λουτριώτη, που θα έρθει την άλλη εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Ο Ηρόδοτος παράλληλα θα επενδύσει την επόμενη χρονιά και σε νέα παιδιά. Δεδομένη θεωρείται η προώθηση από τους Νέους Ηροδότου των Νικολάου, Τζουβάρα και Λιακάκη. Μάλιστα ο 19χρονος Νικολάου πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ όχι μόνο των Νέων Ηροδότου αλλά όλων των τοπικών κατηγοριών με 46 γκολ!

Παράλληλα θα γίνουν δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών και από άλλες ομάδες του Ηρακλείου, με τον Ηρόδοτο να έχει ήδη εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες από τα σωματεία όπου ανήκουν. Υπενθυμίζουμε ότι η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών έχει οριστεί για την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα ενώ στις 7 θα ξεκινήσει η προπόνηση.

Σχόλια