default-image

Στο 1-1 ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ποδόσφαιρο
Στο 1-1 ο ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Λεμεσού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ  αντιμετώπισε περισσότερο ως μια δυνατή προπόνηση το φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, παρά ως πρόβα για τον αγώνα κόντρα στους Ολλανδούς, μένοντας στο 1-1, με τη δημιουργική του εικόνα του να μην θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία.

Οι Θεσσαλονικείς προβληματίστηκαν πολύ από την οργανωμένη άμυνα των Κύπριων, δεν είχαν ούτε τη φαντασία, ούτε τις λύσεις για να σκοράρουν και είναι χαρακτηριστικό ότι δημιούργησε ευκαιρίες μόνο σε ανοιχτό γήπεδο.

Το γκολ του «Δικεφάλου» πέτυχε ο Τζιόλης στο 92' ισοφαρίζοντας το τέρμα του Πιέχ από το σημείο του πέναλτι στο 85', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Περέιρα, διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις από ενδεχόμενη ήττα ακόμα και σε φιλικό ματς.

ΠΑΟΚ: Γλύκος (Μπρκιτς 61'), Μάτος (Κίτσιου 28'), Κρέσπο (Πούγγουρας 78'), Τζαβέλλας (Μαλεζάς 61'), Λέοβατς (Γιαννούλης 61'), Σάχοφ (Τζιόλης 61'), Τσίμιροτ (Χαρίσης 46'), Πέλκας (Μπίσεσβαρ 46'), Τζάλμα (Ζάιρο 61'), Ροντρίγκες (Περέιρα 61') και Κουλούρης (Κάνιας 78')

Απόλλων Λεμεσού: Μπρούνο Βάλε, Αγγελή (Κυριάκου 90'), Βινίσιους, Βασιλείου (Ντούντου 68'), Στυλιανού, Κυριάκου, Μπαρμπάρο (Πίττας 46'), Ντα Σίλβα (Σακέτι 71'), Αντον (Μιγκέλ 46'), Αμπραχαμ (Πίεχ 65'), Πέδρο

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News