default-image

Ο ΟΦΗ και το μέλλον του...

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ και το μέλλον του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ πρώτες κιόλας προπονήσεις κάποια από τα νέα παιδιά που περνούν από το μικροσκόπιο του Νίκου Νιόπλια έχουν κάνει καλή εντύπωση στην τεχνική ηγεσία. Ο ΟΦΗ ζητά το νέο αίμα, ο κόσμος θέλει να βλέπει και δικά του παιδιά μέσα στην ομάδα. Παιδιά του Ηρακλείου, παιδιά της Κρήτης.

ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ότι οι επιτελείς των τμημάτων υποδομής δεν προλαβαίνουν να δέχονται προτάσεις για ποδοσφαιριστές που θέλουν να περάσουν την πόρτα του ΒΑΚ, είτε για την Κ19, είτε για τον ΟΦΗ '94. Ακόμα και μικρότερα παιδιά για τα τμήματα της Ακαδημίας.

ΑΠΟ πέρυσι έχει ξεκινήσει μια αναγέννηση των ποδοσφαιρικών βάσεων του ΟΦΗ. Είναι αλήθεια ότι η Επιτροπή που ανέλαβε πέρυσι δεν βρήκε απλά «καμένη γη» αλλά η κατάσταση ήταν ακόμα χειρότερη.

ΣΤΟ… τσακ γλίτωσαν την πλήρης αφαίμαξη ποδοσφαιριστών που αγωνίζονταν στις ομάδες υποδομής της ΠΑΕ και μετά την διάλυσή τους, έφευγαν… τρέχοντας. Εκείνο που έχει όμως τώρα σημασία είναι ότι πολλά από εκείνα τα παιδιά, τα παιδιά του ΟΦΗ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επιστρέψουν πίσω.

ΣΙΓΟΥΡΑ, μετά την περσινή μεταβατική αλλά παράλληλα ουσιαστική χρονιά για να ξανασταθούν οι Ακαδημίες στα πόδια τους, χρειάζεται πολύ δουλειά και συνεργασία απ' όλους για να δημιουργηθεί ένα οικοδόμημα αντάξιο του ονόματος του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης, οι άνθρωποι που είναι στην Ακαδημία, τα προπονητικά επιτελεία και όλες οι υγιείς δυνάμεις της οικογένειας του ΟΦΗ οφείλουν να στηρίξουν και το μέλλον της ομάδας. Αν είναι μια φορά υποχρέωση της πρώτης ομάδας να κάνει πρωταθλητισμό στην Football League, είναι δέκα φορές μεγαλύτερη υποχρέωση να στηριχθούν οι υποδομές του συλλόγου…

ΑΣΦΑΛΩΣ, θα πρέπει να δοθεί μεγάλο βάρος και στις υλικοτεχνικές υποδομές. Ο ΟΦΗ διαθέτει ένα μοναδικό προπονητήριο, όπως είναι το ΒΑΚ, αλλά οι ανάγκες είναι υψηλές και καθημερινές. Θεού θέλημα θα ήταν να ολοκληρωθούν τα έργα στο παλιό γήπεδο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ στην περιοχή του Λίντο. Αλλά μπορούν να γίνουν και άλλες ενέργειες σε αυτό το κομμάτι, ακόμα και μέσα στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο….

(Από τη στήλη "Σφηνάκια" της έντυπης έκδοσης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News