default-image

Σάντος: Θέλουμε μόνο να νικάμε

Ποδόσφαιρο
Σάντος: Θέλουμε μόνο να νικάμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φερνάντο Σάντος διανύει ένα από τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής του μετά την κατάκτηση του Euro από την Πορτογαλία, ενώ είναι διπλά χαρούμενος μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Ομοσπονδία της χώρας.

Δύο ημέρες μετά το νέο συμβόλαιο που έχει διάρκεια ως το 2020, ο Φερνάντο Σάντος έδωσε συνέντευξη Τύπου μαζί με τον πρόεδρο της πορτογαλικής ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος.

"Είναι μεγάλη ικανοποίηση για μένα το νέο συμβόλαιο. Όταν επιστρέψαμε από την Γαλλία συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο να τα λέγαμε στο Αλγκάρβε, όπου θα κάναμε διακοπές μετά από μία κουραστική εβδομάδα γεμάτη έντονα συναισθήματα.

Κάτσαμε σπίτι πίνοντας καφέ και ήρθαμε πολύ εύκολα σε συμφωνία", δήλωσε αρχικά Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε:

"Μετά το παιχνίδι με την Αυστρία, κάποιοι είχαν κλονιστεί, όχι όμως και ο πρόεδρος. Ήταν 5 η ώρα και ετοιμαζόμασταν για το δείπνο μας όταν ήρθε στο αυτί μου και μου είπε "Μην ξεχνάς ότι στηρίζομαι σε εσένα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Έχουμε δύο ισοπαλίες και υπάρχουν κάποιοι που έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους. Όχι εγώ". Αυτό που μου είπε με σημάδεψε".

Όσο για τους στόχους που θέτει πλέον με τους Ίβηρες, έχοντας πλέον κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, ο Φερνάντο Σάντος απάντησε αφοπλιστικά: "Στόχους; Όχι. Θέλουμε μόνο να νικάμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News