Αθλητισμός

Επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στην Ντόρτμουντ ο Γκέτσε

Η επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στην Ντόρτμουντ είναι πλέον γεγονός. Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Γερμανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο μετά το… διάλειμμα που έκανε φορώντας τη φανέλα  της Μπάγερν Μονάχου.

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που Μάριο Γκέτσε άφησε τη Ντόρτμουντ για τη Μπάγερν Μονάχου, όμως η σχέση με την ομάδα που τον ανέδειξε παρέμεινε δυνατή. Ο 24χρονος επιθετικός επιστρέφει ξανά θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που είχε σταματήσει.

"Τρία χρόνια μετά, στην ηλικία των 24, κοιτάζω τα πάντα με διαφορετικά μάτια. Μπορώ να κατανοήσω το λόγο για τον οποίο πολλοί οπαδοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν την απόφασή μου", δήλωσε ο Γκέτσε αναφορικά με την μετακίνησή του στην Μπάγερν το 2013, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, υπογράμμισε:

"Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο Μάριο αποφάσισε να επιστρέψει στη Ντόρτμουντ. Από την αποχώρησή του το 2013 και μετά, πάντα ήλπιζα ότι μια ημέρα θα επέστρεφε σε εμάς".

 Από πλευράς Μπάγερν, ο πρόεδρος των Βαυαρών Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε τόνισε: "Οι διαπραγματεύσεις ήταν σοβαρές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ντόρτμουντ, τον Μάριο, τον πατέρα του και τον μάνατζέρ του.

Πιστεύω ότι η μεταγραφή ήταν μία καλή λύση για όλες τις πλευρές.  Η Μπάγερν ευχαριστεί τον Γκέτσε για τα τρία χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον".

Το κόστος της μεταγραφής του Γκέτσε στην ομάδα του Τόμας Τούχελ ανέρχεται στα 26.000.000 ευρώ, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μεταξύ των ομάδων που είχαν ακουστεί πριν λίγο καιρό για την απόκτησή του ήταν οι Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Σχόλια