Αθλητισμός

Βγαίνουν οι νικητές στο τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Στην τελική του ευθεία έχει μπει το τουρνουά «tennis Open 2016», το οποίο διοργανώνει το Ηράκλειο ΟΑΑ  στις εγκαταστάσεις του στη Δουκός Μποφόρ.

Χθες Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι τελικοί, ενώ η αυλαία πέφτει αύριο Παρασκευή 22 Ιουλίου.

Στον τελικό των ανδρών αρχαρίων νικητής ήταν ο Νίκος Δαδούσης που κέρδισε τον Γιώργο Καλαϊτζάκη 62 63.  

Στον ημιτελικό μεταξύ των οικογενειών Περδικογιάννη και Ταμιωλάκη, νικητές αναδείχθηκαν οι Στέλιος και Στέφανος Περδικογιάννης  με 62 62. Στον άλλο ημιτελικό της ημέρας στην ίδια κατηγορία νικητές ήταν οι Μαχλής/ Ταμιωλάκης που κέρδισαν το ζευγάρι Ζερβάκη/ Βασίλα με 76(2) 62.

Ο Βαγγέλης Μπόγρης και η Μίρκα Ραμουτσάκη κέρδισαν τους Κώστα Μπόγρη /Εργίνη Γαργανουράκη με 63 36 10-8, ο Σπύρος Χουδετσανάκης και Χρυσή Νταμπακάκη αναδείχθηκαν νικητές στον αγώνα με τους Μιχαήλ Ταμιωλάκη και Ζωή Λαμπράκη με 75 67(6) 10-5 και τέλος νικητές στον προημιτελικό της ίδιας κατηγορίας νικητές ήταν οι Βαλάντης Ταμιωλάκης/ Ίρμη Μιχελιδάκη με 61 62 επί των Γιάννη Μαγουλιανου και Πόπης Κλώντζα.

Σήμερα Πέμπτη 21 Ιουλίου το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει:

17:30 ημιτελικός Διπλά Γυναικών μεταξύ Σωμαράκη/Τσακίρογλου- Λαμπράκη/ Παναγιωτάκη.

Στις  19:00 θα γίνει ο τελικός της κατηγορίας ανδρών 45+ μεταξύ Φώτη Ταμιωλάκη - Νίκου Ψάλτη και την ίδια ώρα ο ημιτελικός  στα Διπλά Μεικτά μεταξύ των Θεοδωράκη/Σωμαράκη και Χουδετσανάκη/Νταμπακάκη.

Στις 20:30 θα γίνει ο τελικός  ανδρών 20+ με Βασιλάκη Βαγγέλη εναντίον Μαράκη Γιάννη και ο τελικός Γυναικών μεταξύ Μαστραντωνάκη και Μαγγανά.

Τέλος το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον ημιτελικό στα Διπλά Μεικτά στις 22:00 μεταξύ Μπόγρη Β./ Ραμουτσάκη εναντίον Ταμιωλάκη Β./Μιχελιδάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο Παρασκευή θα γίνει ο τελικός της κατηγορίας ανδρών 12+  και οι τελικοί των διπλών ανδρών και διπλών μεικτών. Θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και η καθιερωμένη δεξίωση για τους συμμετέχοντες.

Σχόλια