Αθλητισμός

Σε κυκλοφορία τα διαρκείας του Ρεθύμνου

Σε κυκλοφορία θα τεθούν από την προσεχή Δευτέρα οι νέες επετειακές κάρτες διαρκείας του Ρεθύμνου, με το κεντρικό σύνθημα το «30 Χρόνια μαζί…».

Όπως ανακοίνωσαν οι Ρεθυμνιώτες: «αφιέρωμα στους πρωταγωνιστές αυτής της πορείας. Οι κάρτες διαρκείας της νέας χρονιάς είναι εμπνευσμένες από ξεχωριστές στιγμές αυτής της 30ετίας και μας δίνουν την ευκαιρία να θυμηθούμε αθλητές, προπονητές και παράγοντες που σήκωσαν το βάρος της προσπάθειας για 3 δεκαετίες.

Μέχρι τις 8 Αυγούστου οι κάτοχοι των περσινών διαρκείας έχουν δικαίωμα ανανέωσης της ίδιας θέσης που κατείχαν την περσινή σεζόν ενώ οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατοχυρώσουν κάποια από τις διαθέσιμες θέσεις.

Από τις 9 Αυγούστου και μετά, θα δοθούν στο κοινό όλες οι διαθέσιμες θέσεις συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν θα ανανεωθούν από περσινούς κατόχους.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΚΑΕ Ρέθυμνο (Ηγ. Γαβριήλ 103-105), τηλ: 28310 36279, ενώ ενημέρωση θα γίνεται από επιλεγμένα σημεία σε όλη την Κρήτη. Ώρες 10:00-14.00 και 18.00-21:00 Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο 10:00-13.00.

Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξε την και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.»

Σχόλια