Αθλητισμός

ΕΠΣΗ: Σε εγρήγορση για το τοπικό πρωτάθλημα

Στις 10-11 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν η Α1 και η Α2 Κατηγορία ΕΠΣΗ ενώ στις 17-18 του μήνα θα πάρουν σειρά η Β' και η Γ' Κατηγορία και το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου βρίσκεται πλέον σε εγρήγορση!

Η διοργανώτρια Αρχή ήδη βρίσκεται στην τελική ευθεία για τις προκηρύξεις της νέας περιόδου, οι οποίες θα φτάσουν σύντομα στα σωματεία, τα οποία χθες παρέλαβαν τις δηλώσεις συμμετοχής, τόσο για τα πρωταθλήματα που θα πάρουν μέρος, όσο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, με την διευκρίνιση ότι η συμμετοχή των ομάδων Α1 και Α2 Κατηγορίας είναι υποχρεωτική. Προαιρετική είναι η συμμετοχή των ερασιτεχνικών ομάδων των ΠΑΕ και των σωματείων της Β' και Γ' ΕΠΣΗ. Η κλήρωση πρωταθλήματος και Κυπέλλου θα γίνει την Δευτέρα 22  Αυγούστου 2016, ενώ με νεώτερο έγγραφο θα υπάρξει ενημέρωση για τον τόπο και την ώρα διεξαγωγής της κλήρωσης.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου ΕΠΣΗ θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 29/07/2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 για να υπάρχει το περιθώριο προετοιμασίας των εργασιών της κλήρωσης. Μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, τα σωματεία θα πρέπει να καταθέτουν και το συνυποσχετικό διαιτησίας, με επικυρωμένο νόμιμο το γνήσιο της υπογραφής του υπογράφοντος εκπροσώπου, καθώς και το παραχωρητήριο του Γηπέδου (πρώτο και δεύτερο γήπεδο). Τα σωματεία είναι υποχρεωμένα να αναφέρουν και e-mail για να λαμβάνουν ηλεκτρονικά την αλληλογραφία.

Η ΕΠΣΗ είναι κατηγορηματική ότι δήλωση συμμετοχής που δεν θα συνοδεύεται από τα παραπάνω έγγραφο δεν θα γίνεται δεκτή. Όσον αφορά τα παράβολα συμμετοχής, για την Α1 και Α2 είναι 225 ευρώ, για την Β' είναι 180 ευρώ και για την Γ' Κατηγορία 115 ευρώ. Το παράβολο για το Κύπελλο ΕΠΣΗ είναι 25 ευρώ. Η ετήσια συνδρομή των εθνικών κατηγοριών (ερασιτεχνικές ομάδες των ΠΑΕ και Γ' Εθνική) είναι 75 ευρώ, στην Α1-Α2 και Β' Κατηγορία 30 ευρώ και στην Γ' Κατηγορία 15 ευρώ.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Σχόλια