default-image

Στό στόχαστρο του ΟΦΗ παίκτες προδιαγραφών!

Ποδόσφαιρο
Στό στόχαστρο του ΟΦΗ παίκτες προδιαγραφών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προετοιμασία του ΟΦΗ ξεκίνησε την Δευτέρα με συγκρατημένη αισιοδοξία, ο στόχος απ' όλους οριοθετήθηκε υποχρεωτικά πρωταγωνιστικός και πλέον απομένουν δύο περίπου μήνες έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League. Δύο μήνες όπου τον ΟΦΗ περιμένει σκληρή δουλειά ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος σε αυτό τον μαραθώνιο.

Αυτό βέβαια προϋποθέτει και μια ομάδα πληρέστατη σε όλες τις γραμμές, με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και το τεχνικό επιτελείο να κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Οι 3-4 κινήσεις που θα γίνουν ακόμα θα είναι με παίκτες προδιαγραφών και υψηλών απαιτήσεων που έχει θέσει ο Νίκος Νιόπλιας κι εκείνο που προκύπτει είναι ότι αναζητούνται ονόματα που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα.

Έτσι καταγράφονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρώην επιθετικός του Πλατανιά Νταβίντ Τόρες (φωτογραφία), που αγωνίστηκε πέρυσι στην ισπανική Αλαβές, ο μεσοαμυντικός Μάρκο Μπλάζιτς από τη Σερβία που έπαιζε στην Καλλονή και ο συμπατριώτης του αμυντικός Νίκολα Μίκιτς που επίσης έπαιξε στην ομάδα της Μυτιλήνης με 11 συμμετοχές. Υπάρχουν βέβαια και άλλες περιπτώσεις που απασχολούν την τεχνική ηγεσία, με το Νίκο Νιόπλια να ξεκαθαρίζει ότι ιδιαίτερα για τον επιθετικό η ομάδα δεν θα βιαστεί, προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Από τα μέτωπα των ανανεώσεων, ουσιαστικά μένει ανοιχτό μόνο το ζήτημα του Καλέ. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένονται εξελίξεις...

Πρώτη για Όστοϊτς

Ο Μπράνκο Όστοϊτς βρίσκεται στο Ηράκλειο και χθες πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια. Ο 31χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΟΦΗ και σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιο του, καθώς αναμένεται στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του. Ο Όστοϊτς αγωνίζεται τόσο σαν κεντρικός αμυντικός, όσο και σαν αμυντικός μέσος και η απόκτηση του αναμένεται να δώσει δύναμη και εμπειρία στο παιχνίδι του ΟΦΗ. Έχει ύψος 1.87μ. και τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα της Βέροιας. Στην προηγούμενη καριέρα του έχει παίξει κυρίως σε ομάδες της Σερβίας, μεταξύ των οποίων και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News