Αθλητισμός

Πέρασε η πρόταση της Επιτροπής Μικτών ΕΠΣΗ

Πέρασε η πρόταση της Επιτροπής Μικτών ομάδων ΕΠΣΗ (Γεώργιος Κουτεντάκης-Ευάγγελος Παπαγγελής) που είχε κατατεθεί από τον περασμένο Απρίλιο στην ΕΠΟ, για αλλαγές στην διοργάνωση του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων, όπως αναφέρεται στη νέα προκήρυξη.

Μεταξύ των αλλαγών που συμπεριλαμβάνονται και αποτέλεσαν προτάσεις της Επιτροπής της ΕΠΣΗ, είναι ότι το πρωτάθλημα επανέρχεται στον παλιό τρόπο διεξαγωγής, με την πρωταθλήτρια ομάδα Νέων της πρώτης φάσης να συνεχίζει στην δεύτερη φάση με νοκ άουτ παιχνίδια με τις άλλες πρωταθλήτριες. Έτσι καταργείται το σύστημα των Μικτών Περιφερειών που ίσχυε μέχρι και πέρσι.

Επίσης, οι Μικτές Ομάδες Παίδων που θα αναδειχτούν πρωταθλήτριες στην πρώτη φάση, θα συνεχίσουν κι εκείνες με το ίδιο σύστημα των νοκ άουτ αγώνων στην δεύτερη φάση με τις άλλες πρωταθλήτριες Ενώσεις. Θυμίζουμε ότι πέρυσι η διοργάνωση των Παίδων ολοκληρώθηκε στην πρώτη φάση.

Οι Ενώσεις θα πρέπει έως την Παρασκευή 26 Αυγούστου να καταθέσουν τα έντυπα συμμετοχής ενώ η προκήρυξη αναφέρει ότι «η τελική συγκρότηση των ομίλων και γενικώς η οριστική διαδικασία διεξαγωγής των αγώνων (έναρξη, όμιλοι, επόμενες φάσεις κ.λ.π.), θα αποφασιστούν από την Επιτροπή μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των δηλώσεων συμμετοχής».

Σχόλια