default-image

Θέλει να ξαναχτίσει "Dream Team" η Φεράρι

Αθλητισμός
Θέλει να ξαναχτίσει "Dream Team" η Φεράρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια "Dream Team" από τα παλιά θέλει να ξαναχτίσει η Φεράρι και να σπάσει την κυριαρχία της Μερσέντες στην Φόρμουλα Ένα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου, φαίνεται πως είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα προκειμένου να επιστρέψει στο Μαρανέλο ο Ρος Μπρον!

Ο Βρετανός έμεινε επί σχεδόν μία δεκαετία στην Σκουντερία (1997-2006) και βοήθησε τα μέγιστα- καθότι ήταν ο βασιλιάς της στρατηγικής- στην αναβίωση της αυτοκρατορίας της ιταλικής ομάδας, που μεταφράστηκε σε 6 συνεχόμενους τίτλους κατασκευαστών και 5 οδηγών.

Μια δεκαετία αργότερα, και με τον τελευταίο της πρωταθλήματα να χάνεται στο βάθος του χρόνου (Ράικονεν το 2007), η Φεράρι θέλει να στήσει εκ νέου την dream team που την οδηγούσε σε αλλεπάλληλες σαμπάνιες: ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να μην είναι στο επίπεδο του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως δεν απέχει και πάρα πολύ από αυτό- όπως αποδεικνύουν οι 4 παγκόσμιοι τίτλοι του. Επίσης, είναι και αυτός Γερμανός, οπότε ο συμβολισμός είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Όσον αφορά τον Ρος Μπρον; Από το 2013 έχει παρατήσει την ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα της F1 και η Φεράρι, θέλοντας να «γκρεμίσει» την κυριαρχία της Μερσέντες, επιθυμεί σαν τρελή να τον ντύσει εκ νέου στα κόκκινα, προκειμένου να της δείξει τον δρόμο για την κορυφή.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το motorsport.com, ο Μαουρίσιο Αριβαμπένε έχει ήδη συναντηθεί με τον Βρετανό, ο οποίος, όμως, εκφράζει τις επιφυλάξεις του να επιστρέψει στην «ενεργό δράση»- έστω κι έχοντας συμβουλευτικό ρόλο στην ομάδα.

Η ανησυχία του είναι κάτι παραπάνω από κατανοητή- ειδικά από τη στιγμή που συνεργαζόταν με τη Μερσέντες τα προηγούμενα χρόνια- όμως μια επιστροφή στο μέλλον για τη Φεράρι μ' έναν Γερμανό πιλότο και τον Ρος Μπρον στο πλευρό του, είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News