default-image

Δεν προκρίθηκε στον τελικό η Αφροδίτη Μανιού

Σπορ
Δεν προκρίθηκε στον τελικό η Αφροδίτη Μανιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού η Αφροδίτης Μανιού, η οποία συμμετείχε στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου εφήβων-νεανίδων, το οποίο φιλοξενείται στο Μπίντγκοτς της Πολωνίας.

Η πρωταθλήτρια του ΟΦΗ είχε καλύτερη βολή στα 48 μέτρα και 23 εκατοστά και κατετάγη 25η. Το όριο ήταν 52 μέτρα και 24 εκατοστά.  Τόσο η Μανιού όσο και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές επηρεάστηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Πολωνία καθώς βρέχει και η θερμοκρασία είναι χαμηλά.

Από εκεί και πέρα, στη σφαιροβολία εφήβων, ο Χατζημιχαήλ είχε καλύτερη προσπάθεια στα 17,49 μ., που του έδωσε την 21η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Ο Μουζενίδης μετά τη διάκριση στην κατηγορία ου είχε την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της συμμετοχής και στο Παγκόσμιο Ε/Ν. Με καλύτερη προσπάθεια στα 16,66 μ., με την 6 κ. αυτή τη φορά σφαίρα, έμεινε στην 26η θέση. Ο νεαρός έδειξε στα δοκιμαστικά πως είναι πολύ καλά και είναι πιθανό να προκρινόταν με την δεύτερη βολή του, που όμως ήταν άκυρη. Ο Μουζενίδης θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη διοργάνωση σε δύο χρόνια από τώρα με στόχο τη διάκριση.

Στην πρώτη προκριματική σειρά των 1.500 μ. αγωνίστηκε ο Άγγελος Βασιλείου. Ο αθλητής, ο οποίος κλείστηκε σε μεγάλο μέρος της κούρσας, τερμάτισε στην όγδοη θέση σε 3.47.38 μακριά από το φετινό του ρεκόρ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News