Αθλητισμός

Δεν προκρίθηκε στον τελικό η Αφροδίτη Μανιού

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ακοντισμού η Αφροδίτης Μανιού, η οποία συμμετείχε στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου εφήβων-νεανίδων, το οποίο φιλοξενείται στο Μπίντγκοτς της Πολωνίας.

Η πρωταθλήτρια του ΟΦΗ είχε καλύτερη βολή στα 48 μέτρα και 23 εκατοστά και κατετάγη 25η. Το όριο ήταν 52 μέτρα και 24 εκατοστά.  Τόσο η Μανιού όσο και οι υπόλοιποι Έλληνες αθλητές επηρεάστηκαν από τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Πολωνία καθώς βρέχει και η θερμοκρασία είναι χαμηλά.

Από εκεί και πέρα, στη σφαιροβολία εφήβων, ο Χατζημιχαήλ είχε καλύτερη προσπάθεια στα 17,49 μ., που του έδωσε την 21η θέση στο σύνολο των δύο γκρουπ. Ο Μουζενίδης μετά τη διάκριση στην κατηγορία ου είχε την ευκαιρία να βιώσει την εμπειρία της συμμετοχής και στο Παγκόσμιο Ε/Ν. Με καλύτερη προσπάθεια στα 16,66 μ., με την 6 κ. αυτή τη φορά σφαίρα, έμεινε στην 26η θέση. Ο νεαρός έδειξε στα δοκιμαστικά πως είναι πολύ καλά και είναι πιθανό να προκρινόταν με την δεύτερη βολή του, που όμως ήταν άκυρη. Ο Μουζενίδης θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στη διοργάνωση σε δύο χρόνια από τώρα με στόχο τη διάκριση.

Στην πρώτη προκριματική σειρά των 1.500 μ. αγωνίστηκε ο Άγγελος Βασιλείου. Ο αθλητής, ο οποίος κλείστηκε σε μεγάλο μέρος της κούρσας, τερμάτισε στην όγδοη θέση σε 3.47.38 μακριά από το φετινό του ρεκόρ και ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση.

Σχόλια