default-image

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Σισίνιο για το αλκοόλ

Ποδόσφαιρο
Συγκλονιστική εξομολόγηση του Σισίνιο για το αλκοόλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την μάχη του με το αλκοόλ μίλησε ο Σισίνιο, λέγοντας πως παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Το σοβαρό πρόβλημα που είχε με τον αλκοολισμό αποκάλυψε ο Σισίνιο σε συνέντευξη που έδωσε στο ESPN Brasil, τονίζοντας πως (οι γιατροί) τον είχαν προειδοποιήσει ότι με την υπερβολική κατανάλωση, είχε θέσει την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ρόμα παρέθεσε λεπτομέρειες για την σοβαρή κατάσταση στην οποία είχε βάλει τον εαυτό του : «Είμαι άνθρωπος που δεν μπορεί να πιει ένα ή δύο ποτά. Θα πιω μέχρι να λιποθυμήσω. Μου είπαν πως άμα συνέχιζα έτσι θα πέθαινα. Μια φορά είχα μια συνάντηση με τον Χριστό μετά από 18 καϊπιρίνια (κόκτεΐλ) και 14 ποτήρια μπύρα».

Αυτό ωστόσο, δεν σταμάτησε τον 36χρονο δεξιό μπακ από το να ασκήσει κριτική για την νοοτροπία των Βραζιλιάνων παικτών, στην οποία οφείλεται όπως είπε ο ίδιος η αποτυχία της «σελεσάο» τα τελευταία χρόνια : «Αυτές τις μέρες, το μόνο που τους απασχολεί είναι οι selfies, πως θα «φτιάξουν» τα μαλλιά τους και τέτοιου είδους πράγματα. Πρέπει να υπάρχει στιλ, αλλά η εθνική ομάδα πρέπει να έχει καλύτερη νοοτροπία. Υπήρχαν ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να μην αγωνιστούν στο Copa America. Αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει!».

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News