default-image

Αισιοδοξεί παρά τη διαφορά ο Λορένθο

Αθλητισμός
Αισιοδοξεί παρά τη διαφορά ο Λορένθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μονόλογο έχει μετατρέψει ως τώρα τον αγώνα του Moto GP ο Μαρκ Μάρκεζ, όμως ο Χόρχε Λορένθο θεωρεί ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και ότι έχει το περιθώριο να ανατρέψει τα δεδομένα.

Παρά τις πτώσεις που είχε στο τελευταίο γκραν πρι, ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχεια.  

Ο Λορένθο  έχει αποσπάσει μόλις επτά βαθμούς από τους τελευταίους τρεις αγώνες και η διαφορά του από τον 23χρονο Ισπανό φτάνει τους 48 βαθμούς!

Παρόλα αυτά όπως επισημαίνει: «Όχι, όχι, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει αν δεν επιβεβαιωθεί και μαθηματικά ο νικητής. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Τώρα είδαμε τον Μαρκ, που είναι ιδιαίτερα γενναίος σε τέτοιες συνθήκες και πολύ γρήγορος, να σημειώνει πτώση το πρωί στην προθέρμανση. Είναι τυχερός που δεν τραυματίστηκε, έτσι; Έχουμε δει σε άλλα πρωταθλήματα μεγάλες διαφορές, με τον πρώτο να απέχει πολύ, όμως τελικά να μην τα καταφέρνει. Πρέπει να είσαι θετικός και να πιστεύεις ότι είναι πιθανό να νικήσεις. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση, ώστε να επανέλθουν τα καλά αποτελέσματα που δεν έχουμε τώρα. Εδώ και τρεις αγώνες δεν τα πάω καλά, για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά» ήταν τα λόγια του Χόρχε Λορένθο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News