default-image

Για τις 10-11 Σεπτεμβρίου πήγε η Α1 ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Για τις 10-11 Σεπτεμβρίου πήγε η Α1 ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλαγή σέντρας στην Α1 ΕΠΣΗ, καθώς αντί στις 3-4 Σεπτεμβρίου που είχε ανακοινωθεί αρχικά, το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ως νέα ημερομηνία έναρξης το σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Αυτό έγινε μετά από αιτήματα που κατέθεσαν σωματεία της Α1 Κατηγορίας στο Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, ενώ στο πρόγραμμα θα υπάρχουν και εμβόλιμες αγωνιστικές. Οι υπόλοιπες κατηγορίες παραμένουν ως είχαν ανακοινωθεί.

Ως ημερομηνία κλήρωσης των τοπικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ορίζεται η Δευτέρα 22 Αυγούστου, σε μέρος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τις αρμόδιες Επιτροπές.

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωσή της υπενθυμίζει στις ομάδες, σύμφωνα με τα όσα είχαν συμπεριληφθεί στην προκήρυξη της περασμένης περιόδου,  ότι «για την περίοδο 2016-17 και για τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α1 ΕΠΣΗ, θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή τους με τουλάχιστον μία ομάδα (ανεξαρτήτου ηλικίας) στο Παιδικό Τουρνουά που διοργανώνει η ΕΠΣΗ».

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, για την περίοδο 2016-17, όλα τα σωματεία που μετέχουν στους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣΗ, υποχρεούνται να έχουν στην ενδεκάδα τους ΔΥΟ (2) ποδοσφαιριστές κάτω των είκοσι ένα (21) ετών, δηλαδή να έχουν γεννηθεί από 1-1-1995 και μεταγενέστερα.

Επίσης, μετά από αίτημα του Συλλόγου Προπονητών, συζητήθηκε η περίπτωση να είναι υποχρεωτική η ταυτότητα UEFA B' και για την Α2 Κατηγορία, πέρα από την Α1 Κατηγορία που ισχύει ως τώρα. Το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ αποφάσισε να είναι υποχρεωτική η ταυτότητα UEFA B' και για την Α2 Κατηγορία από την περίοδο 2017-18.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News