default-image

Οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η λέξη "άνοδος" ήταν η πρώτη στα χείλη των νέων αποκτημάτων του ΟΦΗ, στις δηλώσεις τους λίγο πριν την επίσημη πρώτη προπόνηση της χρονιάς,

Ο γκολκίπερ Κώστας Δαύκος, ανέφερε ότι «ειμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Η δυναμική και το όνομα της ομάδας με κέρδισε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει πίεση, αλλά αυτό είναι λογικό, καθώς το όνομα της ομάδας είναι μεγάλο και θα κάνει πρωταθλητισμό».

Ο Δημήτρης Κομεσίδης ο οποίος αποκτήθηκε για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και του δεξιού μπάκ, ανέφερε ότι «ήρθα σε μια ομάδα με απαιτήσεις και αυτό μου αρέσει. Δεν γίνεται μια ομάδα με το όνομα του ΟΦΗ να μην έχει απαιτήσεις. Η ομάδα θα τα δώσει όλα για την άνοδο και πρέπει απο την αρχή να είμαστε σοβαροί. Απο το πρώτο παιχνίδι, απο το πρώτο λεπτό. Το πρωτάθλημα, είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι θα πετύχουμε».

Ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση, ανέφερε ότι «είναι πρόκληση να παίζεις σε μια ομάδα, όπως ο ΟΦΗ, με ωραίο κόσμο και όμορφη ατμόσφαιρα. Με σύνθημα τη πολύ δουλειά θα επαναφέρουμε τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να βάλω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και να βοηθήσω τον ΟΦΗ».

Ο Μάριος Όγκμποε, τον οποίο ο ΟΦΗ απέκτησε απο τον Φωστήρα, ανέφερε πως «δεν το περίμενα ότι πέρσι που ήμουν αντίπαλος του ΟΦΗ, θα έρθω στην ομάδα. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ με είδαν και ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος. Είδα και πέρσι τη δυναμική και τον κόσμο της ομάδας, ερχόμενος στο Γεντί Κουλέ. Θα κάνουνε ότι καλύτερο, για να τα καταφέρουμε».

Να σημειωθεί ότι στην πρώτη του ΟΦΗ έδωσαν το παρών απο τις μεταγραφές και ο Σέρβος επιθετικός Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, αλλά και ο Πορτογάλος μέσος Ούγκο Μασάδο. Παράλληλα το «παρών» έδωσε και το 28χρονος αριστερός μπακ Βασίλης Βαλλιάνος, ενώ ο Μπράνκο Όστοϊτς αναμενόταν στο Ηράκλειο το βράδυ της Δευτέρας και απο την Τρίτη θα ξεκινήσει προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News