default-image

Με 42 εκ. ευρώ δίνει τον Μανωλά η Ρόμα

Ποδόσφαιρο
Με 42 εκ. ευρώ δίνει τον Μανωλά η Ρόμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το καλοκαίρι αυτό αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον  για τον Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας αμυντικός αμείβεται ετησίως με 1,9 εκατομμύριο ευρώ, έχοντας συμβόλαιο με τη Ρόμα έως το 2019.

Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού δύο σενάρια υπάρχουν: Είτε θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «τζαλορόσι», με τις ετήσιες αποδοχές του να ανεβαίνουν στα τρία εκατομμύρια ευρώ, είτε θα αγωνίζεται στην Premier League, πιθανόν με τη φανέλα της Τσέλσι, με ετήσιο μισθό που θα φτάνει τα τέσσερα εκατομμύρια!

Ο Αντόνιο Κόντε θέλει διακαώς τον Μανωλά, αλλά η ομάδα της Ρώμης δεν συζητάει για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, γνωρίζοντας ότι μέχρι το τέλος του 2016 υποχρεούται βάσει συμφωνίας να δώσει τα μισά χρήματα μιας ενδεχόμενης μεταγραφής στον Ολυμπιακό.

Εφόσον, λοιπόν, ισχύει ότι η Τσέλσι δίνει 32 εκατομμύρια ευρώ για τον Μανωλά, τα 16 από αυτά θα μπουν στα «ερυθρόλευκα» ταμεία (σ.σ. υπάρχει και σενάριο που θέλει την Ρόμα να δίνει παίκτες στον Ολυμπιακό, όπως πχ τον Ιτούρμπε). Βέβαια, τα 32 εκατ. των «μπλε» του Λονδίνου απέχουν πολύ από τα 42 που ζητά η Ρόμα σύμφωνα με την ιταλική Gazzetta.

Στο μεταξύ, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει ήδη μιλήσει κατ' ιδίαν με τον Μανωλά και του έχει εξηγήσει ότι ποντάρει σε αυτόν για να είναι το σημείο αναφοράς στην άμυνα, ενώ ο αθλητικός διευθυντής των «τζαλορόσι», Βάλτερ Σαμπατίνι, έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον 25χρονο αμυντικό και του διεμήνυσε την πρόθεση της Ρόμα να του προτείνει νέο συμβόλαιο με σημαντική αύξηση αποδοχών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News