Αθλητισμός

Λέει αντίο στον ΠΑΟΚ ο Μακ με 3 εκ. ευρώ!

Ο Ρόμπερτ Μακ ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, τελικά όμως δεν θα παραμείνει για αρκετό καιρό και αυτό αφορά το μέλλον του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός θα πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού με τον "δικέφαλο" να βάζει στα ταμεία του περίπου 3.000.000€.

Στον ΠΑΟΚ έχουν γίνει τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω πέρα από το ότι η μία από τις τρεις ανέρχεται στο παραπάνω ποσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα πάντως με την οποία θα συζητήσει από κοντά ο Σλοβάκος είναι η Μπολόνια. Μάλιστα εξασφάλισε άδεια από την διοίκηση έτσι ώστε να ταξιδέψει και να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο του.

Ο Μακ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε τι θα γίνει με την περίπτωση του. Ακόμα δεν έχει κλείσει κάτι οριστικά, οπότε καλό είναι να περιμένουμε λίγο ακόμα.

Την ίδια ώρα εξελίξεις είχαμε και σε ότι αφορά το δεύτερο ματς με τον Άγιαξ. Αυτό τελικά οριστικοποιήθηκε να γίνει την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην Τούμπα στις 21.30.

Σχόλια