Αθλητισμός

Στο Καϊμακτσαλάν η προετοιμασία του Εργοτέλη

Σε φουλ ρυθμούς δουλεύουν οι παράγοντες του Εργοτέλη τόσο για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όσο και για τη ρύθμιση των λεπτομερειών που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καϊμακτσαλάν του νομού Πέλλας από τις 31 Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση αναφέρει

«Συνεχίζονται εντατικά οι ενέργειες της διοίκησης του Συλλόγου για το «χτίσιμο» του νέου Εργοτέλη σε επαγγελματικά πρότυπα, τόσο σε αγωνιστικό όσο κι οργανωτικό επίπεδο, με τελικό στόχο την επιστροφή κι εδραίωση της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Super League.

Στα πλαίσια αυτού του σχεδιασμού, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της 1ης ομάδας θα πραγματοποιηθεί στον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας από 31 Ιουλίου έως 13 Αυγούστου.

Το παραδοσιακό αυτό χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο 1.200 μέτρων στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Η αποστολή της ομάδας μας θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Lithos Hotel Spa και οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο-προπονητήριο που βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο».

Σχόλια