Αθλητισμός

«Σφάζονται» στα πόδια του Πογκμπά

Στα πόδια του Πολ Πογκμπά… σφάζονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους, οι οποίες δίνουν ποσά που ζαλίζουν προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να δώσει 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Πογκμπά, όμως η Γιουβέντους κάνει ρελάνς προσφέροντας νέα βελτιωμένη πρόταση στο Γάλλο και συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Αυτά τουλάχιστον υποστηρίζει η αγγλική εφημερίδα "Sun", η οποία τονίζει ότι η Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει 126.000.000 ευρώ στη Γιουβέντους, την ίδια ώρα όμως ιταλικά δημοσιεύματα θέλουν τη διοίκηση της Γιουβέντους να κινείται δυναμικά με σκοπό να "δέσει" τον παίκτη της στο Τορίνο.

Στις ιταλικές εφημερίδες τονίζουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο παραμονής του στο σύλλογο με βελτιωμένες απολαβές και συμβόλαιο πενταετίας.

Βάσει του υπάρχοντος συμβολαίου που έχει ισχύ μέχρι το 2019 ο Πογκμπά κερδίζει 4.500.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η "βέκια σινιόρα" θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 στο οποίο θα έχει ετήσιες απολαβές από 6 μέχρι 7 εκατομμύρια ευρώ.

 "Δεν έχουμε επαφές με άλλες ομάδες για τον Πογκμπά", δήλωσε ο γενικός διευθυντής των "μπιανκονέρι" Μπέπε Μαρότα, ενώ από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής Φάμπιο Παρατίτσι τόνισε: "Όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι γνωρίζουν πως οι κορυφαίοι παίκτες τους μπορούν να δεχτούν δελεαστικές προσφορές.

Στη Γιουβέντους, για παράδειγμα, έχουμε τον Λεονάρντο Μπονούτσι και το Πολ Πογκμπά που ενδιαφέρουν πολλούς συλλόγους και είμαστε προετοιμασμένοι για πιθανούς αντικαταστάτες τους".

Σχόλια