Αθλητισμός

Θα παρακολουθεί στενά την Κ-19 ο Νίκος Νιόπλιας

Από πολύ κοντά θα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην ομάδα Κ-19 του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας όπως κατέστησε ο ίδιος γνωστό στον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Πλεσίτη.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε χθες συνάντηση τόσο με τον κ. Πλεσίτη όσο και με τους Σταύρο Λαμπράκη και Μηνά Πίτσο με μοναδικό θέμα συζήτησης τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας Κ-19.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα παρακολουθεί… στενά τον τρόπο λειτουργίας, αλλά και τα νέα ταλέντα του ΟΦΗ με σκοπό να προωθηθούν όσοι αξίζουν στην ανδρική ομάδα.

Στόχος, η Κ-19 του ΟΦΗ να λειτουργεί με τη νοοτροπία της πρώτης ομάδας, να γίνεται υψηλού επιπέδου προπόνηση και η ομάδα αυτή να παίζει πραγματικά το ρόλο του «προθάλαμου» της πρώτης ομάδας, ώστε να μπορέσει να αναδείξει ταλέντα και να «στείλει» κάποια στιγμή παίκτες και στην πρώτη ομάδα.

Τόσο ο Νίκος Νιόπλιας, όσο και ο Βασίλης Πλεσίτης, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνάντηση αυτή και συμφώνησαν ότι θα πρέπει να τα λένε συχνά, ώστε η συνεργασία της πρώτης ομάδας με την Κ-19 του ΟΦΗ, να είναι στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.

Σχόλια