Αθλητισμός

Απάντησε ο ΟΦΗ σε Πατινιώτη και Πόποβιτς

Ανακοίνωση-απάντηση στις αιχμές που άφησαν οι Ζντράβκο Πόποβιτς και Θανάσης Πατινιώτης μετά την απομάκρυνσή τους από τον ΟΦΗ έβγαλε η ομάδα.

Μέσα από αυτή τονίζεται ότι δεν μπορεί να σταθεί στα συναισθήματα των πικραμένων παικτών, αλλά στα πλάνα της ομάδας για την προσεχή περίοδο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

«Η διοίκηση του ΟΦΗ παρακολουθεί με ευαισθησία την πίκρα που εκφράζουν με αναφορές τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για την προσεχή χρονιά.

Η αγάπη τους για την ομάδα, είναι πραγματικά τιμητική, δίχως αμφιβολία.

Είχαν όλοι-ο καθ' ένας με τον τρόπο του- συμβολή στην άνοδο της ομάδας, στην Football league.

Η διοίκηση του ΟΦΗ ωστόσο, πέρα από το συναισθηματικό παράγοντα, οφείλει να ακολουθήσει στο απόλυτο τον σχεδιασμό της τεχνικής ηγεσίας, για το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη χρονιά και αυτό θα συνεχίσει να κάνει.

Η διοίκηση του ΟΦΗ ανακοινώνει ότι δυο ακόμη παίκτες της ομάδας, δεν θα είναι στο ρόστερ της επόμενης περιόδου. Ο λόγος για τον Ζντράβκο Πόποβιτς και τον Θανάση Πατινιώτη.

Για την δημόσια αναφορά του πικραμένου-προφανώς- Ζντράβκο Πόποβτς, για τον σεβασμό που η διοίκηση του ΟΦΗ δεν του έδειξε και για χρήματα που δήθεν του χρωστάμε, είναι άδικος, γιατί η διοίκηση του ΟΦΗ έκανε ότι καλύτερο μπορούσε απέναντι του.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του, με την ευχή να βρεί στο δρόμο του μελλοντικά, ομάδα με την οικονομική συνέπεια που είχε φέτος ο ΟΦΗ.

Η διοίκηση του ΟΦΗ εύχεται ακόμη, στον Θανάση Πατινιώτη, ότι καλύτερο στην καριέρα του».

Σχόλια