Αθλητισμός

Τέλος και επίσημα ο Μιλοβάνοβιτς από την ΑΕΚ

Επίσημα πλέον από σήμερα ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ κάτι που αναμενόταν μετά τα όσα είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας στο εξωτερικό.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής τόνισε ότι αποχωρεί με τα καλύτερα συναισθήματα, ενώ η Ένωση του ευχήθηκε τα καλύτερα στον επόμενο σταθμό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στα δύο χρόνια που ήταν ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς δήλωσε: "Αποχωρώ από την ομάδα με τα καλύτερα συναισθήματα και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε, τον κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, αλλά και όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα και θα τους έχω πάντα στην καρδιά μου. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην ΑΕΚ, έζησα καταπληκτικές στιγμές και δεν θα ξεχάσω ποτέ το βράδυ της κατάκτησης του Κυπέλλου με τον κόσμο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύχομαι στην ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει"»

Σχόλια