default-image

Στις 4/12 το πρώτο ντέρμπι Μπαρτελόνα-Ρεάλ

Ποδόσφαιρο
Στις 4/12 το πρώτο ντέρμπι Μπαρτελόνα-Ρεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Primera Division ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Ισπανία και φυσικά όλοι περιμένουν πως και πως την 4η Δεκεμβρίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου.  

Στην πρεμιέρα, η Μπαρτσελόνα που κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο θα αντιμετωπίσει την Μπέτις στο Καμπ Νου, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, θα παίξει στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Η Ατλέτικο από την πλευρά της θα υποδεχτεί την Αλαβές.

Το πρώτο «Clasico» θα πραγματοποιηθεί στις 4/12 στην έδρα της Μπαρτσελόνα, ενώ το ματς του δεύτερου γύρου θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου 2017 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Το πρώτο μαδριλένικο ντέρμπι ανάμεσα στην Ατλέτικο και την Ρεάλ θα πραγματοποιηθέι στις 20 Νοεμβρίου 2016 στο «Βιθέντε Καλντερόν», ενώ το δεύτερο ματς στις 9/4/2016 στο Μπερναμπέου.

Η τελευταία αγωνιστική έχει οριστεί για τις 21 Μαΐου και η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί  την Έιμπαρ, η Ρεάλ Μαδρίτης την Μάλαγα εκτός έδρας και η Ατλέτικο θα φιλοξενίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (20-21 Αυγούστου):

Ρεάλ Σοθιεδάδ - Ρεάλ Μαδρίτης

Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές

Σπόρτινγκ Χιχόν - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μπέτις

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια - Έιμπαρ

Βαλένθια - Λας Πάλμας

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ

Σεβίλλη - Εσπανιόλ

Μάλαγα - Οσασούνα

Θέλτα Βίγκο - Λεγκανιές

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News