default-image

Δαύκος: «Ξανά στη Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ»

Ποδόσφαιρο
Δαύκος: «Ξανά στη Σούπερ Λιγκ με τον ΟΦΗ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στόχο να πανηγυρίσει με τον ΟΦΗ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση της κρητικής ομάδας ο 28χρονος πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής, Κωνσταντίνος Δάφκος, όπως δήλωσε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ...

Για το αίσιο τέλος των συζητήσεων του με τον ΟΦΗ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Είναι μια μεγάλη ομάδα, με ιστορία. Δεν το σκέφτηκα καθ' όλου. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της καριέρας μου. Ξέρω που έρχομαι και θα δουλέψω πολύ για να δικαιώσω προπονητή και διοίκηση που με επέλεξαν".

Για το αν είχε άλλες προτάσεις: "Eίχα προτάσεις και ομάδες της Σούπερ Λίγκ, αλλά μόλις δέχθηκα την πρόταση του ΟΦΗ, δεν υπήρχε τίποτε άλλο για μένα".

Για το ότι θα αγωνιστεί στην Football League: "Δεν έχει γiα μένα σημασία η Football league. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα όπου και αν αγωνίζεται.  Για μένα o OΦΗ είναι πρόκληση για να επαναφέρουμε ομάδα εκεί που της αξίζει".

Για τον προσωπικό του στόχο: "Θα ήθελα να επιστρέψω στην Σούπερ Λίγκ με τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά. Αυτός είναι ο στόχος μου, αλλά και της ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρουμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News