default-image

Με Ζιζέλ η τελετή έναρξης στο Ρίο 2016

Αθλητισμός
Με Ζιζέλ η τελετή έναρξης στο Ρίο 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλούσιο θέαμα με παρουσία πολλών σημαντικών Βραζιλιάνων καλλιτεχνών αλλά και του Νο1 μοντέλου στον κόσμο, Ζιζέλ Μπούντσεν επιφυλάσσουν στους θεατές οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 5 Αυγούστου στο στάδιο Μαρακανά και θα έχει διάρκεια τριών ωρών. Τη γενική επιμέλεια της τελετής έναρξης θα αναλάβουν τρεις σκηνοθέτες. Ο Φερνάντο Μεϊρέλες ο οποίος το 2004 υπήρξε υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ, ο Αντρούτσα Γουάντινγκτον και η Ντανιέλα Τόμας, ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση θα έχει η Ρόσα Μαγκαλχάες η οποία είναι υπεύθυνη της σχολής που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο καρναβάλι του Ρίο.

Κατά την τελετή έναρξη θα ξεχωρίσει η παρουσία της Βραζιλιάνας τοπ μόντελ Ζιζέλ η οποία θα κάνει πασαρέλα σε έναν φουτουριστικό διάδρομο που θα έχει στηθεί για τις ανάγκες τις τελετής έναρξης. Επιπλέον θα συμμετάσχουν αρκετοί καλλιτέχνες που είναι ευρέως γνωστοί στους Βραζιλιάνους.

Η Έλσα Σοάρες αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της χώρας, μεγάλωσε σε φαβέλα και περιοδεύει σε όλη τη Βραζιλία εδώ και πέντε δεκαετίας, ενώ υπήρξε σύζυγος του ποδοσφαιριστή Γκαρίντσα. Ο Καετάνο Βελόσο που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στη χώρα του καθώς εκτός συνθέτης και κιθαρίστας είναι και τραγουδιστής.

Στη σκηνή θα βρεθεί επίσης ο μουσικός Ζιλμπέρτο Ζιλ ο οποίος διετέλεσε υπουργός πολιτισμού την περίοδο 2003-2008, η νεαρή τραγουδίστρια Ανίτα που έκανε το ξεπέταγμά της μέσα από το διαδίκτυο, η τραγουδίστρια της φανκ Λουντμίλα (το αρχικό της καλλιτεχνικό όνομα ήταν MC Μπιγιονσέ αλλά το άλλαξε όταν η ίδια η Μπιγιονσέ κινήθηκε νομικά εναντίον της) και ο τραγουδιστής Γούσλεϊ Σαφαντάο του οποίου τα τραγούδια μετράνε εκατομμύρια views στο διαδίκτυο.

Πηγή: www.sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News