Αθλητισμός

Πήρε Γιαλούση στην Καβάλα ο Ταουσιάνης

Τον Λευτέρη Γιαλούση, τον οποίο γνωρίζει καλά από την παρουσία τους στο Ηράκλειο, πήρε στην Καβάλα ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης.

Η Καβάλα αποτελεί τον έκτο προορισμό στην πλούσια καριέρα του Γιαλούση, έπειτα από Ηρόδοτο, Εργοτέλη, Αστέρα Τρίπολης, Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία. Η ανακοίνωση των "Αργοναυτών" αναφέρει τα εξής:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού με θητεία στην Super League Λευτέρη Γιαλούση.

Είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1985 (31 ετών), τελευταία του ομάδα είναι η Λαμία έχοντας να επιδείξει μία σπουδαία καριέρα στην ΠΑΕ Εργοτέλης ομάδα στην ομάδα την οποία προσέφερε τα μέγιστα στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Την περιόδους 2003-2006 ο Λευτέρης Γιαλούσης αγωνίστηκε στον Ηρόδοτο ενώ τις περιόδους 2006-2012 αγωνίστηκε με την φανέλα της ΠΑΕ Εργοτέλης έχοντας 78 συμμετοχές και 2 γκολ.

Την αμέσως επόμενη σεζόν (2012-13) αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης με 9 συμμετοχές ενώ τις περιόδους 2013-15 φόρεσε την φανέλα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με συνολικά 63 συμμετοχές και 2 τέρματα.

Τέλος να αναφερθεί ότι την αγωνιστική περίοδο 2015-16, ο Λευτέρης Γιαλούσης αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Εργοτέλης έχοντας 15 συμμετοχές και στη συνέχεια στη Λαμία».

Σχόλια