default-image

Στις 7/8 ξεκινούν τα φιλικά του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Στις 7/8 ξεκινούν τα φιλικά του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 7 Αυγούστου θα ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ θα ακολουθήσουν άλλα πέντε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε σήμερα.

Η προετοιμασία ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα, όμως στον ΟΦΗ έχουν ήδη έτοιμο τον προγραμματισμό τους και για τα φιλικά παιχνίδια ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της  Football league.

Προς το παρόν έχουν προγραμματιστεί έξι φιλικά, ενώ θα προστεθούν 1 με 2 ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο ΟΦΗ θα παίξει με τον Ερμή Ζωνιανών (Γ' Εθνική), τον Κισσαμικό (Football league), τον ΠΟΑ (Γ' Εθνική), τον Πανθηραικό (Γ' Εθνική), την Επισκοπή (Α' ΕΠΣΡεθύμνου), ενώ θα συμμετάσχει και σε ένα τουρνουά στις Αρχάνες που διοργανώνει ο Γιούχτας.

Αναλυτικά τα φιλικά παιχνίδια του ΟΦΗ:

7 Αυγούστου: ΟΦΗ-Ερμής Ζωνιανών

13 Αυγούστου: ΟΦΗ-Κισσαμικός

20 Αυγούστου: Τουρνουά Γιούχτα Αρχάνες

24 Αυγούστου: ΟΦΗ-Επισκοπή

27 Αυγούστου: ΟΦΗ-Πανθηραικός

31 Αυγούστου: ΟΦΗ-ΠΟΑ

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει ένα ακόμη φιλικό, ενώ ίσως γίνει ένα ακόμη, αν η σέντρα του πρωταθλήματος της Football league πάει μετά τις 25 Σεπτεμβρίου.

Το βάρος και στην Κ-19

Εντωμεταξύ, τα λειτουργικά θέματα της Κ-19 ήταν βασικό θέμα συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο προπονητής Βασίλης Πλεσίτης και ο τεχνικός διευθυντής Μηνάς Πίτσος, με τον υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ Γιάννη Πολεμαρχάκη.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην έναρξη της προετοιμασίας της Κ-19, την οριστικοποίηση του ρόστερ της ομάδας και θέματα που αφορούν στον ρουχισμό της ομάδας, την ευθύνη της οποίας θα έχει η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Η συνάντηση ήταν ωφέλιμη και ανέδειξε την μεγάλη προσοχή με την οποία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, την λειτουργία της Κ-19.

Η οργάνωση της ομάδας Κ-19  προχωράει σε γοργούς ρυθμούς και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν θέματα που αφορούν την έναρξη της προετοιμασίας, αλλά και τα παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News