Αθλητισμός

Ιστορική βραδιά για τον ΠΑΣ Γιάννενα που υποδέχεται την Οντ

Με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία του συμπίπτουν τα σημερινά 50ά γενέθλια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη υποδέχεται απόψε στις 21:00 την Οντ Γκρένλαντ στο πλαίσιο των προκριματικών του Europa League και οι «Ζωσιμάδες» αναμένεται να πάρουν… φωτιά από τους χιλιάδες φίλους της ομάδας που θα κατακλείσουν τις κερκίδες.

Σα σήμερα πριν από 50 χρόνια ο ιδρύθηκε ο ΠΑΣ Γιάννενα και σε αυτή την ιστορική μέρα έρχεται να προστεθεί ένα σπουδαίο γεγονός: ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας για τους Γιαννιώτες, οι οποίοι ζουν το όνειρό τους της φετινή σεζόν.

Μαζί τους χαίρεται και η Κρήτη με το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Γιάννη Πετράκη, ο οποίος στις δηλώσεις του χθες έχρισε φαβορί τους Νορβηγούς, όμως μέσα του σίγουρα πιστεύει στη νίκη που θα φέρει τον ΠΑΣ κοντά σε μία ιστορική πρόκριση.

Όσον αφορά στα αρχικά του πλάνα, ο Πετράκης αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε 3-5-2 με τους: Πασχαλάκη στο τέρμα και τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο και Μπέριο στην άμυνα. Ναδάλες, Ακόστα, Λίλα, Κούρτης και Καρανίκας είναι οι πέντε του κέντρου κι οι Φερφελής - Γιάκος θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Για την Οντ, ο Ντεγκ - Εΐλεβ Φάγκερμο, αναμένεται να ξεκινήσει σε 4-3-3 τους Ρόσμπαχ στο τέρμα και τους Ρουντ, Μπέργκε, Χάγκεν και Έρικσεν στην άμυνα. Γένσεν, Μπεργκ και Νίλσεν είναι οι τρεις του κέντρου κι οι Χάλβορσεν - Ζεκνινί θα είναι αριστερά και δεξιά του Γιόχανσον.

Σχόλια