Αθλητισμός

Τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία ΟΦΗ ο Κολιτσιδάκης!

Ένα-ένα συμπληρώνονται τα κομμάτια του παζλ που ονομάζεται «Ακαδημία ΟΦΗ» για τη νέα περίοδο, και τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Θανάσης Κολιτσιδάκης!

Παράλληλα με την παρουσία του στο τεχνικό τιμ της πρώτης ομάδας του ΟΦΗ ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, ο Θανάσης Κολιτσιδάκης θα έχει πρωτεύοντα ρόλο την προσεχή περίοδο και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Παράλληλα θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στα τμήματα υποδομής, τον ΟΦΗ '94, την Κ19 και την ΠΑΕ ΟΦΗ, με την συνεργασία μεταξύ όλων να προβλέπεται σε άριστα επίπεδα.

Σε δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της νέας συνεργασίας με την Ακαδημίας του ΟΦΗ, ο κ. Κολιτσιδάκης επεσήμανε τα εξής: «Αναλαμβάνω ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο στην Ακαδημία. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για κάθε ομάδα το κομμάτι των υποδομών και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα τεράστιο σύλλογο, όπως είναι ο ΟΦΗ. Έχουμε μεγάλη ευθύνη για να στηρίξουμε τα ταλέντα και το μέλλον του ΟΦΗ. Έχει γίνει σοβαρή δουλειά από την Επιτροπή Ακαδημίας και τους αδελφούς Κουτεντάκη την περσινή περίοδο και θέλω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε ακόμα καλύτερα, αναλαμβάνοντας αυτό το νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή. Μέσω της παρουσίας μου στην Ακαδημία θα μπορώ να έχω άποψη για όλα τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ και να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση προς το Νίκο Νιόπλια και την ΠΑΕ ΟΦΗ».

Σχόλια