default-image

Με Βέστερλο απόψε ο Ολυμπιακός

Αθλητισμός
Με Βέστερλο απόψε ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο φιλικό στο Βέλγιο -και τέταρτο φετινό συνολικά- δίνει απόψε στις 20:00  στο Βέστερλο με την ομώνυμη ομάδα ο Ολυμπιακός. Ο Βίκτορ αναμένεται να δώσει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στη "δεύτερη" ενδεκάδα του με δεδομένο ότι την Παρασκευή ακολουθεί ένα ακόμη φιλικό, πιο δυνατό, καθώς θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Βελγίου Μπριζ.

Κατά τη χθεσινή προπόνηση ο Βίκτορ πρόλαβε να δείξει τους παίκτες που προορίζει για να παίξουν περισσότερο απέναντι στη Βέστερλο, καθώς για περίπου 20 λεπτά έκανε τακτική μαζί τους έως ότου "ανοίξουν οι ουρανοί' και διακοπεί η προπόνηση. Συγκεκριμένα στην άμυνα είχε τον Φιγκέιρας (και τον Βούρο που συμμετείχαν εναλλάξ),τον Ντα Κόστα που προπονήθηκε κανονικά μαζί με τον Ρέτσο και τον Μαζουάκου αριστερά. Στον άξονα είχε τον Ζντίελαρ με τους Καμπιάσο και Κασάμι, στα δύο άκρα τους Σεμπά και Μανθάτη και στην κορυφή τον Πουλίδο. Στην τακτική έπαιρνε μέρος και ο Ανδρούτσος που σίγουρα θα παίξει για ένα διάστημα. Οταν ο Ρέτσος αποχώρησε, τη θέση του στόπερ πήρε ο Καμπιάσο, με τον Ανδρούτσο να μπαίνει στην τριάδα των κεντρικών χαφ. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι δέκα έπαιξαν διπλάκι σε μικρό χώρο με τερματοφύλακες τους Λεάλι και Καπίνο.

Στο πρόγραμμα και  ο Καμπιάσο

Σε πολύ καλή κατάσταση εμφανίστηκε στην πρώτη του, έστω και μισή λόγω της καταιγίδας, προπόνησης με τα ερυθρόλευκα για τη νέα σεζόν ο Εστεμπάν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός άσος έφτασε το μεσημέρι στο Γκενκ και γευμάτισε με την υπόλοιπη ομάδα, με τους συμπαίκτες του να τον περιμένουν και να τον υποδέχονται με ενθουσιασμό. Τόσο ο κολλητός του, ο Τσόρι, όσο όμως και όλοι στην ομάδα δεν έκρυψαν τη χαρά τους που θα έχουν ξανά μαζί τους τον «Κουτσού» που βεβαίως είχε και ιδιαίτερη συνομιλία με τον Βίκτορ. Ο Ισπανός τεχνικός μάλιστα πριν από την έναρξη της προπόνησης τον παρουσίασε στους παίκτες του μια και για την εποχή Βίκτορ είναι καινούργιος, με τον Αργεντινό να μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά.

Ο Καμπιάσο πήρε μέρος στο αερόβιο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ βρισκόταν στο γκρουπ των παικτών που δούλευε ο Βίκτορ για το αποψινό φιλικό παιχνίδι. Ολο το διάστημα της αναμονής στην Αθήνα ο Καμπιάσο είχε φροντίσει να μην αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένο κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, κάτι που φάνηκε με το καλημέρα στις προπονήσεις. Προφανώς και στο επόμενο διάστημα ο Αργεντινός θα ακολουθήσει και ειδικό πρόγραμμα αλλά και αποφόρτιση για να μπορέσει να φτάσει τους συμπαίκτες του που έχουν ξεκινήσει άλλωστε προετοιμασία από τις 21 Ιουνίου.

Πηγή:  <<<http:// www.sentragoal.gr>>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News