default-image

Κοντά σε Χίζι και Χαρίτο ο ΠΟΑ

Αθλητισμός
Κοντά σε Χίζι και Χαρίτο ο ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύντομα θα υπάρξουν μεταγραφικές ανακοινώσεις στον ΠΟΑ, με τον Κέβιν Χίζι και τον Γιώργο Χαρίτο να είναι ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Βασίλη Κρασανάκη.

Ο Γιώργος Χαρίτος προέρχεται από μια εξαιρετική πενταετία με την φανέλα του Ηροδότου, όπου φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ενώ αγωνίστηκε για δύο χρόνια και στην Γ' Εθνική, έχοντας σημαντικές παραστάσεις από το πρωτάθλημα που θα παίξει φέτος ο ΠΟΑ.

Μάλιστα, τον γνωρίζει καλά ο Βασίλης Κρασανάκης αφού είχαν συνυπάρξει στον Ηρόδοτο πριν τρία χρόνια. Όσον αφορά τον Κέβιν Χίζι, είναι ένας ποδοσφαιριστής με σπουδαία χαρακτηριστικά στο χώρο της μεσαίας γραμμής και αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων του ΠΑΟΚ στο περσινό πρωτάθλημα. Βέβαια ο Χίζι ανήκει στον ΟΦΗ όμως στον ΠΟΑ έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τον αποκτήσουν με τον μορφή δανεισμού.

Όσον αφορά το περσινό ρόστερ, ο Βασίλης Κρασανάκης έχει εισηγηθεί την παραμονή όλων των ποδοσφαιριστών αλλά θα υπάρξουν δύο απώλειες. Η πιο σημαντική είναι αυτή του Γιώργου Γιακουμάκη, ο οποίος θα απουσιάζει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και της στρατιωτικής θητείας το Νοέμβριο, ενώ λόγω δουλειάς αποχωρεί ο Γιάννης Βλάχος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News