default-image

Διετής συμφωνία με τον Άγγελο Χαντί!

Ποδόσφαιρο
Διετής συμφωνία με τον Άγγελο Χαντί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίσια κατάληξη είχαν οι επαφές του ΟΦΗ με τον Άγγελο Χαντί, καθώς ανακοινώθηκε προφορική συμφωνία για τα επόμενα δυο χρόνια.

Έτσι έκλεισε ένα ακόμα σημαντικό κεφάλαιοστον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει Football league.

O 27χρονος μεσοεπιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση του ΟΦΗ και τις επόμενες μέρες αναμένεται στο Ηράκλειο, για να υπογράψει το συμβόλαιο του, αλλά να ξεκινήσει και προετοιμασία με τον ΟΦΗ.

"Ήταν προτεραιότητά μου απο την πρώτη στιγμή, να παραμείνω στην ομάδα, καθώς δεν ήρθα σε αυτήν για να πάιξω μόνο στην Γ' Εθνική. Θέλω να ξανακάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ χαρούμενο και του χρόνου τέτοια εποχή να πανηγυρίζουμε την άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκ. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, το τεχνικό τιμ αλλα και τον Σταύρο Λαμπράκη, για τη στήριξη προς το πρόσωπο μου", υπογράμμισε ο Χαντί σε δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας.

Να σημειωθεί ότι με την ανανέωση του Χαντί ο ΟΦΗ συμπληρώνει 10 ανανεώσεις απο το φετινό ρόστερ της ομάδας, με το οποίο η κρητική ομάδα κέρδισε την άνοδο στην Football league, καθώς έχουν ήδη ανανεώσει ακόμη οι Κώτσιος, Νάστος, Μπουρσέλης, Κοιλιάρας, Μπολάκης, Κιάσσος, Δερμιτζάκης, Φουκαράκης, Φαζός.

Ενώ στις μεταγραφές, ο ΟΦΗ  έχει ήδη αποκτήσει τους Μιλοσάβλιεφ, Μασάδο, Κομεσίδη, Μάνο και Ογκμποε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News