Αθλητισμός

Στο Ηράκλειο οι ισχυροί του ελληνικού ποδοσφαίρου

Αποδεκτή έγινε από τους τέσσερις μεγάλους συλλόγους του ελληνικού ποδοσφαίρου η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣΗ Νίκου Τζώρτζογλου για συνάντηση στο Ηράκλειο σε μία προσπάθεια να καθίσουν σε κοινό τραπέζι και να συζητηθούν φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν το χώρο.

Έτσι σύντομα θα βρεθούν στην πόλη μας, προσκεκλημένοι της Ένωσης Ηρακλείου οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε μία προσπάθεια να παρθούν αποφάσεις που θα βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο που βρίσκεται σε δυσμενή θέση τα τελευταία χρόνια.

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει το «παρών» ο Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος, από την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες και από τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία του κ. Τζώρτζογλου αφού φαίνεται να αποτελεί το συνδετικό κρίκο μεταξύ των ισχυρών του χώρου, οι οποίοι έχουν έρθει σε έντονη αντιπαράθεση κάποιοι εξ αυτών, το τελευταίο διάστημα…

Μένει να δούμε αν μεταξύ των προσκεκλημένων θα είναι και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Κοντονής ή και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με ενδιαφέρον αναμένονται το επόμενο διάστημα οι σχετικές λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ:  

"Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ Ολυμπιακός - ΠΑΕ ΠΑΟΚ -  ΠΑΕ Παναθηναϊκός - ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ...

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ».

Της Μαρίας Πετρούτσου

Σχόλια