default-image

Η επίθεση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του Ιμπραϊμοβιτς

Ποδόσφαιρο
Η επίθεση που παραλίγο να κοστίσει τη ζωή του Ιμπραϊμοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραλίγο να σκοτωθεί από «ιπτάμενο ψαλίδι» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως υποστηρίζει στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «I am ZLATAN Ibrahimovic». Ένας πρώην συμπαίκτης του, του επιτέθηκε με ψαλίδι, με το Σουηδό σταρ να γράφει ότι θα μπορούσε να του κοστίσει τη ζωή.

Το περιστατικό συνέβη την εποχή που ο Ζλάταν αγωνιζόταν στον Άγιαξ. Σε ένα ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, την PSVΑϊντχόβεν, ο Ίμπρα αντικατέστησε τον Μίντο, ο οποίος τότε ήταν ο βασικός επιθετικός του «Αίαντα». Ο Αιγύπτιος φορ εκνευρίστηκε από την αλλαγή και έσπευσε προς τα αποδυτήρια. «Πήγε στα αποδυτήρια και μας αποκάλεσε άθλιους μπάσταρδους» είναι η φράση που αναφέρεται στην αυτοβιογραφία του Σουηδού, ο οποίος ως γνωστόν, δεν άφησε το περιστατικό ασχολίαστο. «Του απάντησα λέγοντας ότι ο μόνος μπάσταρδος εδώ μέσα ήταν αυτός».

Η φράση αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μίντο, ο οποίος άρπαξε το πρώτο πράγμα που βρήκε μπροστά του -ένα ψαλίδι δηλαδή- και το εκτόξευσε προς τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Τρελάθηκε εντελώς. Το ψαλίδι πέρασε ξυστά δίπλα στο κεφάλι μου και καρφώθηκε στον τοίχο. Θα μπορούσε να με έχει σκοτώσει», λέει ο Ιμπραΐμοβιτς.

Το περιστατικό δε φαίνεται να είναι βγαλμένο από την φαντασία του Ζλάταν, αφού και ο ίδιος ο Μίντο είχε παραδεχθεί τα γεγονότα.

Πηγή: <<<http:// www.sport-fm.gr>>>

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News