default-image

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χαλκιαδάκη- Μηλάκη με στόχο να κρατήσουν την πρωτιά

Σπορ
Στο Παγκόσμιο Κύπελλο Χαλκιαδάκη- Μηλάκη με στόχο να κρατήσουν την πρωτιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην  Ισπανία και την πόλη του Μπιλμπάο θα βρεθούν σήμερα το δίδυμο της ποδηλασίας του «Τάλως» Αδαμαντία Χαλκιαδάκη και Ηρώ Μηλάκη μαζί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Βαρβεράκη προκειμένου να λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας ΑμεΑ.

Αυτός είναι ο τρίτος και τελευταίος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.    Στόχος της αποστολής είναι η διατήρηση της φανέλας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. «Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση στην Ισπανία και να διατηρήσουμε τη φανέλα των Κυπελλούχων κόσμου για το 2016. Κάτι ανάλογο δεν έχει γίνει στο παρελθόν στην Ελλάδα και θα είναι σημαντική επιτυχία», τονίζει στη «Ν.Κ.» ο Γιώργος Βαρβεράκης.

Τα κορίτσια βρέθηκαν χθες στο ΟΑΚΑ πραγματοποιώντας την τελευταία τους προπόνηση πριν από τους προσεχείς αγώνες που θα γίνουν Παρασκευή (ατομική χρονομέτρηση) και Κυριακή (αντοχή).

«Τα κορίτσια έχουν δουλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, είναι κατάλληλα προετοιμασμένες και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά». Στο Μπιλμπάο θα βρεθεί η ελίτ του αθλήματος και οι αγώνες θα είναι υψηλού συναγωνισμού. Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο πολύ δυνατό τεστ πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. «Από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα λείψει καμία ομάδα. Θα είναι όλος ο καλός ο κόσμος. Είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, πολύ αντιπροσωπευτικό της αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων που θα βρεθούν στην Ολυμπιάδα».

Η Ηρώ Μηλάκη και η Αδαμαντία Χαλκιαδάκη με την πολύτιμη συμβολή του Γιώργου Βαρβεράκη και της Αθηνάς Σιδεράκη βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών του κόσμου στην κατηγορία τους, έχουν δείξει τη φετινή χρονιά ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δικαίως έχουν ανεβάσει τον πήχη των προσδοκιών όλων αρκετά υψηλά.    

Στην Ισπανία και Τρουλινός- Μπαράκας

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας θα βρεθεί και ο ηρακλειώτης Κώστας Τρουλινός με τον συναθλητή του Θανάση Μπαράκα. Οι δύο αθλητές επίσης πραγματοποιούν ένα δυνατό τεστ για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Της Μαρίας Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News