default-image

"Ναυάγιο" μεταξύ ΑΕΚ και Τζανακάκη

Ποδόσφαιρο
"Ναυάγιο" μεταξύ ΑΕΚ και Τζανακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας Καλλιθέας, Μάνος Τζανακάκης, βρέθηκε μια ανάσα από το να αναμιχθεί στα διοικητικά της ΑΕ Κατσαμπά αλλά η υπόθεση σχετικά με την ΑΕΚ ναυάγησε.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ήταν προγραμματισμένες οι εκλογές του σωματείου του Κατσαμπά. Ο κ. Τζανακάκης και άνθρωποι που τον στήριζαν είχαν δηλώσει κανονικά υποψηφιότητα αλλά τελικά όλοι αποχώρησαν από τη διαδικασία.

Παράλληλα εκδόθηκε και η εξής ανακοίνωση από τον κ. Τζανακάκη: ««Με λύπη σας ανακοινώνουμε την αποχώρηση από το ψηφοδέλτιο της ΑΕ Κατσαμπά, των 10 αιθεροβαμόνων υποψηφίων που απαρτίζουν το όραμα και τις ιδέες του ανθρώπου που ηγείτο της προσπάθειας-κίνησης, αυτής. Συγκεκριμένα παρευρεθήκαμε ως είχε οριστεί σήμερα Παρασκευή 08/07 στις 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κατσαμπά, προκειμένου μέσα από την Γενική Συνέλευση να αναλύσουμε διεξοδικά και γραπτώς το πλάνο και το όραμα μας για την ομάδα. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι δεν υπήρξε ΓΣ, και ούτε τα προβλεπόμενα από το καταστατικό του Σωματείου άρθρα 23 και 25 που αφορούν τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό της ομάδας. Αυτό που αντικρύσαμε ήταν η απ' ευθείας εκλογή υποψηφίων, χωρίς να υπαρχει δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων , τοποθετήσεις υποψηφίων και σκέψεις για το πως θα πορευθούμε . Γνωστό είναι ότι οι συνεργασίες προκύπτουν μέσα από την συζήτηση και την συνδιαλλαγή των ενδιαφερομένων. Ως εκ τούτου αποχωρήσαμε χωρίς να μπούμε στην διαδικασία να ψηφίσουμε . Ευχόμαστε πραγματικά τα εκλεγμένη μέλη που θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ, να δώσουν το όραμα που εμείς δεν καταφέραμε καν να γνωστοποιήσουμε στον ενδιαφερόμενο κόσμο του ιστορικού σωματείου».

Η ΑΕΚ από την πλευρά της απάντησε ότι ο κ. Τζανακάκης ήταν παρών στην τακτική Γενική Συνέλευση της 16ης Ιουνίου όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση της ομάδας και τελικά οι εκλογές έγιναν δίχως την παρουσία του…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News