default-image

Εικόνες που σοκάρουν με τον Γκασκόιν γυμνό στο δρόμο

Ποδόσφαιρο
Εικόνες που σοκάρουν με τον Γκασκόιν γυμνό στο δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατήφορος χωρίς τελειωμό δείχνει να είναι η κατάσταση του Πολ Γκασκόιν, ο οποίος βγήκε στους δρόμους προκειμένου να αγοράσει αλκοόλ σχεδόν γυμνός.

Συγκεκριμένα, η βρετανική «Sun»«, τον εντόπισε να βγαίνει από ταξί φορώντας μόνο τη ρόμπα του, χωρίς εσώρουχα και χωρίς παπούτσια.

Μετά από λίγη ώρα επέστρεψε στο ταξί κρατώντας ένα μπουκάλι τζιν, ένα πακέτο τσιγάρα και ηρεμιστικά. Ένας άνθρωπος που έτυχε να βρίσκεται εκεί δήλωσε : «Στεκόταν στην μέση του δρόμου, εκεί που μπορούσαν να τον δουν όλοι. Ήταν μια ακόμα λυπηρή στιγμή για τον «Γκάζα». Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι γι αυτόν».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας «Sun», την προηγούμενη εβδομάδα ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο επισκέφτηκαν το σπίτι του «Γκάζα» τρεις φορές γιατί οι γείτονες ανησύχησαν για την υγεία του.

Να θυμίσουμε πως ο πρώην διεθνής Άγγλος προσπαθεί να καταπολεμήσει τον εθισμό που έχει για το αλκοόλ εδώ και μια δεκαετία, χωρίς αποτέλεσμα, αφού άλλοτε το σταματάει και άλλοτε η κάμερα τον πετυχαίνει σε τέτοιες τραγικές στιγμές.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News