default-image

Βενγκέρ: Ναι στην Εθνική Αγγλίας, αλλά όχι τώρα

Ποδόσφαιρο
Βενγκέρ: Ναι στην Εθνική Αγγλίας, αλλά όχι τώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρνητικός είναι ο Άρσεν Βενγκέρ στο να αναλάβει την Εθνική Αγγλίας τη δεδομένη στιγμή, όμως δεν αποκλείει να γίνει κάτι τέτοιο στο μέλλον.

Τα σενάρια για το διάδοχο του Ρόι Χόντσον στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας συνεχίζονται με το όνομα του Άρσεν Βενγκέρ να βρίσκεται συνεχώς στα δημοσιεύματα. Ο προπονητής της Άρσεναλ, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν τον ενδιαφέρει η θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

«Αν θα μπορούσα να αναλάβω την Αγγλία; Γιατί όχι; Δεν το αποκλείω, αλλά για την ώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Άρσεναλ», δήλωσε ο 66χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Η Αγγλία είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Ήμουν πολύ στεναχωρημένος όταν αποκλείστηκε από την Ισλανδία. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν ξέρω αν είχαν πανικοβληθεί ή αν ήταν κουρασμένοι, αλλά σίγουρα δεν μπορούσαν να βρουν τρόπο να κερδίσουν τους Ισλανδούς».

Τέλος τόνισε: «Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με την Άρσεναλ και είμαι μαζί τους για πολλά χρόνια. Πάντα σέβομαι και τηρώ τα συμβόλαιά μου και αυτό θα κάνω και τώρα. Το τι θα κάνω στη συνέχεια, πραγματικά δεν το ξέρω!».

Ο Άρσεν Βενγκέρ είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ 20 χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News