Αθλητισμός

Γήπεδο στα Χανιά ή... αντίο ο Κισσαμικός!

Ανάβει φωτιές με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Κισσαμικός αφού "απειλεί" ακόμα και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα αν η ομάδα δε μπορεί να αγωνιστεί τη νέα περίοδο σε γήπεδο του νομού Χανίων.

Ο σύλλογος από το Καστέλλι Κισσάμου, τοποθετείται επίσημα για το θέμα της μη αδειοδότησης του σε πρώτη φάση από την ΕΠΟ, κάνοντας γνωστό ότι ο λόγος έχει να κάνει με το γηπεδικό, αφού, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει παραχωρητήριο γηπέδου στα Χανιά!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κισσαμικού αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της, ότι ο μοναδικός λόγος που δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει, την άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, είναι η έλλειψη αγωνιστικής έδρας.

Η ομάδα μας δεν κατάφερε να εξασφαλίσει παραχωρητήριο από γήπεδο στα Χανιά, κάτι που ευελπιστούμε να γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε να μας χορηγηθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, μετά την έφεση που θα ασκήσει η ΠΑΕ.

Σας γνωρίζουμε όμως, ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει λύση και δεν μας παραχωρηθεί τελικά ως έδρα κάποιο γήπεδο εντός του Νομού Χανίων, τότε η ΠΑΕ Κισσαμικός δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία… μετακόμισης σε άλλον Νομό και θα αποχωρήσει αναγκαστικά εκ του λόγου αυτού, από το Πρωτάθλημα της Football League και ας αναλάβει ο κάθε αρμόδιος τις ευθύνες του».

Σχόλια