default-image

Κινέζικη ομάδα δίνει 30 εκ. ευρώ για τον Τουρέ

Ποδόσφαιρο
Κινέζικη ομάδα δίνει 30 εκ. ευρώ για τον Τουρέ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε το μέλλον του Τουρέ να μοιάζει εδώ και καιρό αβέβαιο στο σύλλογο του Μάντσεστερ, δεν θα πρέπει να αποκλείεται μια ενδεχόμενη μετακίνηση του στο πρωτάθλημα της κινέζικης Super League.

Η Γιανγκσού Σούνινγκ είναι άλλωστε ομάδα που από τον περασμένο Ιανουάριο έχει μπει για τα … καλά στο ευρωπαικό μεταγραφικό παζάρι (αποκτώντας τους Άλεξ Τεξέιρα, Ραμίρες και Σαμμίρ) και δεν διστάζει να ξοδεύει υπέρογκα ποσά, αφού σύμφωνα με την «Daily Star», θα προσφέρει στους «πολίτες» ένα ποσό κοντά στα 28-30 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση σου Ιβοριανού μέσου.

Ο 33χρονος πάντως δεν φαίνεται να βιάζεται να αποφασίσει σχετικά με το που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Θα περιμένει να δει πρώτα αν θα βρίσκεται στα πλάνα του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη νέα περίοδο και ύστερα θα κρίνει. Οι σχέσεις των δυο ανδρών πάντως δεν είναι ακριβώς οι ... καλύτερες (από τη συνύπαρξη τους και στη Μπαρτσελόνα παλιότερα), κάτι που δίνει περαιτέρω ελπίδες στους Κινέζους ώστε να επιτευχθεί το deal.

Στη Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται από το 2010 ο Γιάγια Τουρέ, μετρώντας συνολικά 192 εμφανίσεις αλλά και 54 τέρματα. Για την περίπτωση του ενδιαφέρον είχε δείξει παλιότερα και η Ίντερ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News