default-image

Φιλικές νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Φιλικές νίκες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιλικές νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) πήραν σήμερα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στα πλαίσια των πρώτων ημερών της προετοιμασίας τους.

Με γκολ των Ευθύμη Κουλούρη και Δημήτρη Πέλκα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 της Κλαμπ Μπριζ σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε προπονητικό γήπεδο του Γκάρντερεν της Ολλανδίας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς παρέταξε την εξής σύνθεση: Γλύκος (46' Βελλίδης), ΛέοΜάτος (46' Πέλκας), Πούγγουρας (46' Μαλεζάς), Τζαβέλλας (61' Γιαννούλης), Λέοβατς (61' Κοροβέσης), Τζιόλης (46' Κίτσιου), Τσίμιροτ (61' Κρέσπο), Περέιρα (46' Χαρίσης), Μυστακίδης (46' Ροντρίγκες), Τζάλμα (61' Ζάιρο), Αθανασιάδης (61' Κουλούρης).

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, χωρίς μεταγραφές και με τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο να... τρολάρει με συνθήματα τη διοίκηση για την ελλιπή ενίσχυση, έδειξε σημάδια βελτίωσης και νίκησε την Κορόνα Κιέλτσε, με 2-0. Ο Αραβίδης σημείωσε στο δεύτερο ημίχρονο και τα δύο γκολ της Ένωσης.

Η σύνθεση που παρέταξε ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν: Ανέστης (46' Μπάρκας), Γκάλο (53' Μπακάκης), Κολοβέτσιος (71' Σβάρνας), Τσιγκρίνσκι (62' Λαμπρόπουλος), Ντίντακ, Γιόχανσον (68' Γαλανόπουλος), Σιμόες (62' Τζανετόπουλος), Βάργκας (53' Πλατέλλας), Μάνταλος (65' Ανάκογλου), Μπαρμπόσα (53' Αραβίδης), Μπακασέτας (65' Πέκχαρτ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News