Αθλητισμός

Μπερδεύτηκαν με τις αλλαγές τα κορίτσια της σκυτάλης

Έτρεχαν πρώτη φορά όλες μαζί και βγήκαν 10ες στην Ευρώπη. Θα μπορούσαν και καλύτερα. Ίσως και τελικό. Την επόμενη φορά σίγουρα.

Μια αλλαγή στη σειρά την τελευταία στιγμή δίχως να έχουν ενημερωθεί οι αθλήτριες προκάλεσε μια μικρή αναστάτωση. Αρχικά είχε δηλωθεί να τρέξει πρώτη η Δέσποινα Μουρτά και τρίτη η Κατερίνα Δαλάκα. Αυτό το σενάριο είχαν οι κοπέλες… τυπωμένο στο μυαλό τους. Τελικά έγινε αλλαγή και δηλώθηκε η Δαλάκα πρώτη με τη Μουρτά τρίτη.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποσυντονιστεί η Άννα Βασιλείου που μπερδεύτηκε στην αλλαγή ψάχνοντας τη Δαλάκα. Αυτό κόστισε στην ομάδα ενώ αν είχε τρέξει στην πρώτη σειρά που ήταν χειρότερη, ισώς να τα είχε πάει ακόμα καλύτερα και να κατέβαινε και το 3:30 που θα την έστελνε στον τελικό. Να μην ξεχνάμε ότι έτρεχαν όλες μαζί για πρώτη φορά.

Μετά την κούρσα και οι τέσσερις εμφανίστηκαν με ένα χαμόγελο αλλά και μία πικρία…  «Μπερδευτήκαμε λίγο με την αλλαγή στη σειρά γιατί αλλιώς το περιμέναμε» δήλωσε η Άννα Βασιλείου, ενώ η Δέσποινα Μουρτά (πρωτάρα και αυτή) μίλησε για την αναστάτωση στην αίθουσα κλήσης. «Μας μπέρδεψαν με τα νούμερα και τις αλλαγές».

 «Ο χρόνος που κάναμε είναι αυτός που συζητούσαμε και οι ίδιες. Στο 4:31 πιστεύαμε ότι θα τερματίσουμε. Αν τρέχαμε στην πρώτη ημιτελική σειρά, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά» δήλωσε η Ειρήνη Βασιλείου που έκανε το φοβερό 51.19 για να συμπληρώσει ο δεύτερη πρωτάρα της ομάδας Κατερίνα Δαλάκα. «Είμαστε ευχαριστημένες. Την επόμενη φορά θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Και οι τέσσερις πάντως εξέφρασαν την επιθυμία τους να διατηρηθεί ζεστό το… κλίμα για την ομάδα και να μην αφεθεί. «Υπάρχει το πρόβλημα της απόστασης, αλλά όλα λύνονται» είπε η Άννα Βασιλείου και όντως έτσι είναι. Αυτή η ομάδα έχει προοπτικές.

Οι αδελφές Βασιλείου είναι 26 ετών, η Δαλάκα 24 και η Μουρτά 20. Θα πρέπει να γίνει καμπ τόσο για τα 4Χ400μ. όσο και για τα 4Χ100μ. και οι ομάδες να στέλνονται σε αγώνες και όχι να βρίσκονται λίγες μέρες πριν αγωνιστούν.

Πηγή: http://www.sportsfeed.gr

Σχόλια